Σε καλή κατάσταση η ελληνοαμερικανίδα που είναι θετική στον κορονοϊό και διέμενε σε ξενοδοχείο αγώνας δρόμου για την ιχνηλάτιση των επαφών της

Σε πολύ καλή φυσική κατάσταση είναι η Ελληνοαμερικανίδα που βρέθηκε θετική και στα δύο τέστ που της έγιναν το ένα στην ιδιωτική κλινική και το άλλο  στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Η γυναίκα αρχικά μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου της έγινε το πρώτο τεστ και  βγήκε θετικό.  Στη συνέχεια  έγινε η μεταφορά της  τα ξημερώματα  στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου της έγινε και δεύτερο τέστ και τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν πριν λίγη ώρα δείχνουν πως είναι θετική στον ιό.

Το θετικό είναι πως δεν έχει συμπτώματα και νοσηλεύεται στην κλινική για το Covid  του νοσοκομείου Ρόδου. Παρακολουθείται συνεχώς  από τους γιατρούς όπως δηλώθηκε στο Notosnews

Το ζήτημα είναι όμως ότι η γυναίκα ήταν στη Ρόδο επί 12 ημέρες  σε ξενοδοχείο του νησιού μας το οποίο δεν λειτουργεί σε δημοτική ενότητα.

Τώρα έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτιση των επαφών της και όλες οι ενέργειες που προβλέπονται για τις  περιπτώσεις αυτές από τον ΕΟΔΥ.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται στη Ρόδο, για να ιχνηλατήσει μία προς μία όλες τις επαφές που είχε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *