Σε λειτουργία από σήμερα το πολυτελές και εμβληματικό Αmada Colossos Resort

Ξεκίνησε τη λειτουργία του σήμερα 9 Ιουλίου  το υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5*, Amada Colossos Resort, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας με γνώμονα τη νέα πραγματικότητα στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού.

Η εμβληματική μονάδα άνοιξε τις πύλες  και υποδέχεται τους επισκέπτες της με βάση όλους τους κανονισμούς υγιεινής  τη  μοναδική φιλοξενία και την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η υψηλών προδιαγραφών εμπειρία διακοπών του Amada Colossos Resort επιβεβαιώθηκε ήδη στην πράξη  και από το σημαντικό τουριστικό οργανισμό DER Touristik ο οποίος το επέλεξε  ως το πρότυπο παράδειγμα ασφαλών και πολυτελών διακοπών των Γερμανών ταξιδιωτών στην Ελλάδα για το 2020.

Οι εξωτερικοί χώροι αναψυχής αναδιαμορφώθηκαν  για τη μέγιστη αξιοποίησή τους, το  ωράριο των υπηρεσιών επεκτείνεται και οι πληρότητες μειώθηκαν , για να εξασφαλίσουν  περαιτέρω ιδιωτικότητα και μεγαλύτερες φυσικές αποστάσεις.

Οι επιπλέον προδιαγραφές προβλέπουν μεταξύ άλλων αντικατάσταση όλων των έντυπων υλικών από ψηφιακές λύσεις (ηλεκτρονικό check-in/out, εξειδικευμένο mobile hotel application, QR Codes, digital menus κ.α.), υιοθέτηση ανέπαφων υπηρεσιών εξυπηρέτησης σε εστιατόρια και μπαρ όπου είναι εφικτό, εξειδικευμένο προσωπικό για απολυμάνσεις και συνεχής εκπαίδευση όλων των συνεργατών στα προληπτικά μέτρα, την ατομική υγιεινή και το νέο τρόπο εργασίας.

«Το Amada Colossos Resort μετά και την πρόσφατη ανακατασκευή του, καλωσορίζει σήμερα  τους επισκέπτες σε ένα περιβάλλον αυθεντικής και ζεστής Ελληνικής φιλοξενίας, υψηλής ποιότητας και γενναιοδωρίας. Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και των Ελληνικών Αρχών εφαρμόζονται εκείνα τα μέτρα, ώστε οι επισκέπτες και οι συνεργάτες μας, να είναι και να νιώθουν ασφαλείς. Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη των εταίρων μας στη DER Touristik και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ξέγνοιαστες και ονειρικές διακοπές σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον που ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας», ανέφερε σχετικά ο Άρης Σουλούνιας, CEO της Colossos S.A. – Amada Colossos Resort.

To Amada Colossos Resort έχει θέα τη χρυσή παραλία της Καλλιθέας και προσφέρει ultra all-inclusive υπηρεσίες και εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών στους επισκέπτες του. Ένα από τα πρώτα και πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Ρόδου, ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2018 ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της ασφάλειας και της ενεργειακής απόδοσης.

Διαθέτει 699 πολυτελείς  σουίτες και 17 τύπους δωματίων, 16 χώρους για φαγητό και ποτό, απευθείας πρόσβαση σε παραλία με γαλάζια σημαία, spa, γυμναστήριο, waterpark και executive lounge, καθώς και μια πληθώρα άλλων υπηρεσιών αναψυχής, απόλαυσης και χαλάρωσης, με στόχο την παροχή ζεστής, φιλικής και αυθεντικής φιλοξενίας.

Προσφέρει ειδικά σχεδιασμένες ζώνες για ενήλικες και οικογένειες και τρία εξειδικευμένα πακέτα διαμονής, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *