FEATUREDΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Παραπομπή σε δίκη 52χρονου εκπαιδευτικού που φέρεται να είχε ερωτική σχέση με 14χρονη

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους παραπέμφθηκε με απευθείας κλήση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 52χρονος εκπαιδευτικός, που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη.

Ταυτόχρονα έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για αναξιοπρεπή ή ανάρμοστη ή ανάξια για υπάλληλο συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας.

Ειδική περίπτωση παρόμοιας συμπεριφοράς αποτελεί οποιαδήποτε πράξη κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οποιαδήποτε πράξη οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, στην οποία ενέχεται εκπαιδευτικός ή υπάλληλος που υπηρετεί σε σχολείο.

Θυμίζουμε ότι από την ιατρική πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη προέκυψε ότι η ανήλικη δεν φέρει κακώσεις ή υποδηλωτικά κακώσεων και περαιτέρω ότι ο παρθενικός της υμένας δεν έχει υποστεί ρήξη. Δεν αποκλείεται αρμοδίως από τον ιατροδικαστή ωστόσο να έχει υπάρξει ερωτική επαφή.

Ο 52χρονος εκπαιδευτικός αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται με τον τρόπο που του αποδίδονται.

Το πρώτο σκέλος της έρευνας αποσκοπούσε στην διαπίστωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων της αποπλάνησης ή και του βιασμού ανήλικης από τον 52χρονο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην ανήλικη, ενώ ελήφθη, παρουσία παιδοψυχολόγου, κατάθεση από την 14χρονη.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *