Γκρινιάζουν οι πρώτοι Σουηδοί τουρίστες για το φαγητό και δυσφημίζεται η Ρόδος εκτός και εντός Ελλάδος;

Παράπονα για το φαγητό έκαναν  οι Σουηδοί τουρίστες που ήρθαν στη Ρόδο και άρχισε πάλι το γαϊτανάκι των αρνητικών δημοσιευμάτων για τον προορισμό.

Το σχετικό άρθρο σε σουηδική ιστοσελίδα με Απογοήτευση με τον μπουφέ στην πρώτη πτήση τσάρτερ – “Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου φαγητό”.

Όπως αναφέρεται σχετικά στο θέμα που έχει ήδη γραφεί « τα σχόλια των τουριστών δεν είναι θετικά. Δεν έχουν να κάνουν με την πανδημία αλλά με το φαγητό λέγοντας πως είναι φτωχό , λίγο και με πολύ μικρή ποικιλία για να διαλέξεις , σημειώνοντας πως ο κορονοιός έχει επηρεάσει το all inclusive δεν είναι ικανοποιητικό και δεν προσφέρεται αυτό το οποίο πλήρωσαν»

Ακόμη γράφεται ότι  οι  Σουηδοί τουρίστες δεν βλέπουν και με τόσο καλό μάτι τα μέτρα υγιεινής για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού. Δυσαρέσκεια τους προκαλεί το γεγονός ότι  όλα τα καταστήματα είναι κλειστά.

Ωστόσο τα παράπονα για το φαγητό  όπως και για το housekeeping είναι τα συνήθη παράπονα των τουριστών όταν φθάνουν σε ένα ξενοδοχείο. Οι καταγγελίες προς πάσα κατεύθυνση  είναι αυτό που κάνουν οι τουρίστες πλέον όταν δεν τους αρέσει κάτι. Η πρώτη κίνηση είναι το τηλεφώνημα στα πρακτορεία τους για να εγείρουν αποζημιώσεις και περαιτέρω μειώσεις των τιμών .

Η δεύτερη κίνηση  είναι η καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ιστοσελίδες των χωρών από τις οποίες ήρθαν.

Παρόλα αυτά στην παρούσα φάση  όλα  αυτά ακόμη και η αναπαραγωγή των συγκεκριμένων ειδήσεων δεν κάνει καλό στον προορισμό.  Αντιθέτως σε μια περίοδο που έχουμε ανάγκη τις αφίξεις κάνουν κακό. Σε μας δηλαδή στη Ρόδο!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.