Δύο νέα Κ.Ε.Π. στον Άγιο Ιωάννη και στη Λίνδο

Δύο νέα Κ.Ε.Π θα λειτουργήσουν στη Ρόδο όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο.  Το ένα θα λειτουργήσει στην συνοικία του Αγίου Ιωάννη και το δεύτερο στη Λίνδο.

 Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

 Λαμβάνοντας υπόψιν την έλλειψη Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών στη συνοικία του Άγιου Ιωάννη και στη Δημοτική Κοινότητα της Λίνδου, όπου οι συμπολίτες μας προκειμένου να εξυπηρετηθούν είναι αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στο Κ.Ε.Π. στους Άγιους Αποστόλους ή στο Κ.Ε.Π. της οδού Έρνεστ Μπέβιν και αντίστοιχα οι πολίτες των Δημοτικών Κοινοτήτων της Λίνδου, της Καλάθου και της Πυλώνας στο Κ.Ε.Π της Κοινότητας Λάρδου, προτάθηκε η δημιουργία δυο νέων Κ.Ε.Π.

Διεκπεραιώνοντας όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες στο αρμόδιο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου ανήκει η εποπτεία της λειτουργίας των Κ.Ε.Π., είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι εκδόθηκαν τα υπ. αριθμ. ΦΕΚ 2629/Β΄/29.06.2020 και  ΦΕΚ 1363/Β΄/14.04.2020 σύμφωνα με τα οποία ορίζεται η έναρξη της λειτουργίας των ΚΕΠ στον Άγιο Ιωάννη και στη Δημοτική Κοινότητα Λίνδου.

Μετά την εξεύρεση των κατάλληλων χώρων για τη στέγασή τους, το Κ.Ε.Π. του Άγιου Ιωάννη θα στεγαστεί στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 87, απέναντι από τον ιερό ναό του Αγ. Ιωάννη, όπου σήμερα λειτουργεί και το Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου μας και αντίστοιχα, το Κ.Ε.Π. της Κοινότητας Λίνδου θα στεγαστεί εντός του Δημοτικού Καταστήματος της Κοινότητας.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *