Μ. Κόνσολας:Σε αυτή την κυβέρνηση έχουμε μάθει να ακούμε και να συνεργαζόμαστε

Τηλεδιάσκεψη με τις Ενώσεις Ξενοδόχων της Κω, της Καλύμνου, της Λέρου και της Πάτμου είχε σήμερα  ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας.

Έγινε συζήτηση για τα δρώμενα στον τουρισμό και ειδικά για την επανεκκίνηση.Αναπτύχθηκαν προβληματισμοί με αφορμή την εκκίνηση της τουριστικής σεζόν.

Οι ξενοδόχοι των νησιών έθεσαν στον υφυπουργό Τουρισμού όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν και έχουν να κάνουν με τις αφίξεις από τις τουριστικές αγορές που τροφοδοτούν τα νησιά με επισκέπτες τη ρευστότητα των επιχειρήσεων φορολογικά θέματα αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά.

Όπως τόνισε ο κ. Κόνσολας θα εκδοθεί διευκρινιστική εγκύκλιος την Παρασκευή  για τα εργασιακά με βάση την ΚΥΑ .

«Του επισημάναμε το δύσκολο της κατάστασης  και ζητήσαμε απαντήσεις για όλα τα θέματα που μας απασχολούν», δήλωσε στο Notosnews.gr η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Κωνσταντίνα Σβύνου.

«Στα επιμέρους ζητήματα που τέθηκαν θα δοθούν σύντομα οι απαραίτητες διευκρινίσεις από τους ειδικούς και τα συναρμόδια υπουργεία.Σε αυτή την κυβέρνηση έχουμε μάθει να ακούμε και να συνεργαζόμαστε. Έχουμε μάθει να λέμε την αλήθεια και να μην κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Και η αλήθεια είναι πως διανύουμε την δυσκολότερη περίοδο για τον τουρισμό παγκοσμίως.

Σε αυτό το δύσκολο ταξίδι, θα είμαστε συνοδοιπόροι», ανέφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την τηλεδιάσκεψη ο κ. Μάνος Κόνσολας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *