Χωρίς άγχος και με ψυχραιμία η συμμετοχή στις Πανελλαδικές

«Πρέπει όλοι και όλες να θυμούνται όμως ότι αυτές οι εξετάσεις δεν είναι το τέλος του δρόμου. Είτε καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους, είτε όχι, η ζωή ανοίγεται διάπλατα μπροστά τους και όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε τα παιδιά, ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

Αυτό υπογραμμίζει μεταξύ άλλων σε γραπτό μήνυμα του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριος Σαντορινιός. Αναλυτικά υπογραμμίζει ότι:

«Για τα παιδιά της τρίτης Λυκείου, η σημερινή πρώτη μέρα των Πανελληνίων εξετάσεων είναι μέρα κορύφωσης της μεγάλης προσπάθειας, που από καιρό έχουν ξεκινήσει. Εύχομαι χωρίς άγχος και με ψυχραιμία να αντιμετωπίσουν την πρώτη αυτή σημαντική δοκιμασία που παρουσιάζεται στη ζωή τους και που τους ανοίγει την πόρτα για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Πρέπει όλοι και όλες να θυμούνται όμως ότι αυτές οι εξετάσεις δεν είναι το τέλος του δρόμου. Είτε καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους, είτε όχι, η ζωή ανοίγεται διάπλατα μπροστά τους και όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε τα παιδιά, ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Τέλος, ειδικά φέτος, που η χρονιά ολοκληρώθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες, αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, που κατάφεραν να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και όλες!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *