Καλή επιτυχία και δύναμη στους μαθητές που μετέχουν στις Πανελλήνιες

«Είμαστε υπερήφανοι που ο τόπος μας έχει νέους και νέες, που τιμούν την ιστορία του και γονείς και εκπαιδευτικούς που σας στηρίζουν και συμπαρίστανται στον αγώνα σας.Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία»

Αυτό υπογραμμίζει με γραπτή δήλωση του ο τεως δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων αύριο.

Αναλυτικά ο κ. Φώτης Χατζηδιακος αναφέρει τα ακόλουθα:

Αγαπητοί μαθητές/τριες,

Αύριο πρωί μπαίνετε στο στίβο των πανελληνίων εξετάσεων για να διεκδικήσετε μια θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Φέτος αντιμετωπίσατε πρωτόγνωρες συνθήκες και «ιδιαίτερα προβλήματα». Μην πτοείστε, ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Χωρίς άγχος συνεχίστε τον αγώνα σας, να δημιουργήσετε, να φθάσετε ψηλά για ένα καλύτερο αύριο που θα φέρει τη σφραγίδα σας. Η πρόοδος ενός τόπου οφείλεται από τους ανθρώπους του, ιδιαίτερα από τους νέους, που αποτελούν το φυτώριο καινοτόμων ιδεών, πολιτισμού και ανάπτυξης.

Είμαστε υπερήφανοι που ο τόπος μας έχει νέους και νέες, που τιμούν την ιστορία του και γονείς και εκπαιδευτικούς που σας στηρίζουν και συμπαρίστανται στον αγώνα σας.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

      Φώτης Χατζηδιάκος

      τ. δήμαρχος Ρόδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *