Φ. Χατζηδιάκος :Όσο και να ψάχνετε, στη θητεία μας δεν θα βρείτε το παραμικρό μεμπτό!

«Συμπληρώνεται σχεδόν ο πρώτος χρόνος της θητείας σας και ο δήμος έχει πάει 10 χρόνια πίσω. Επιδοθήκατε στο «κυνήγι των μαγισσών» αντί να τρέξετε δρομολογημένα έργα και μελέτες που σας παραδώσαμε»

Αυτό υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της παράταξης Ρόδος Δύναμη Πολιτών του τεως δημάρχου Ρόδου κ Φώτη Χατζηδιάκου με αφορμή την είδηση για τις ανενεργές τηλεφωνικές συνδέσεις στο δήμο Ρόδου.

«Κοιτάξτε μπροστά. Όσο και να  ψάχνετε, στη θητεία μας δεν θα βρείτε το παραμικρό μεμπτό, γιατί αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες μας και όλα έχουν τη σφραγίδα του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Όσο και να προσπαθείτε, στο καθρέπτη δεν κολλά η λάσπη σας.Δεν υπάρχουν ούτε προσλήψεις ημετέρων, ούτε απευθείας αναθέσεις σε «κολλητούς» και συνεργάτες των επιχειρήσεων μας (που δεν έχουμε)»

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ο Σέρλοκ Χολμς της δημοτικής αρχής σε αγαστή συνεργασία με τον γνωστό Ηρακλή Πουαρό της Ρόδου, αποκάλυψαν «το μεγάλο σκάνδαλο» της σπατάλης των τηλεφωνικών συνδέσεων και του Internet στο δήμο Ρόδου. Κρίμα, γιατί με την εξοικονόμηση των 36.000 ευρώ ετησίως, θα μπορούσαμε και εμείς να εκτελούμε άλλο ένα αναπτυξιακό έργο σαν τη σημερινή δημοτική αρχή και να προσφέρουμε στους Ροδίτες μια συναυλία με το ΛΕΠΑ και την Πάολα, ή ακόμη αντί 46 εκατομμύρια να σας προικίσουμε με 46.180.000 ευρώ.

Κύριοι σοβαρευτείτε. Συμπληρώνεται σχεδόν ο πρώτος χρόνος της θητείας σας και ο δήμος έχει πάει 10 χρόνια πίσω. Επιδοθήκατε στο «κυνήγι των μαγισσών» αντί να τρέξετε δρομολογημένα έργα και μελέτες που σας παραδώσαμε.

Κοιτάξτε μπροστά. Όσο και να  ψάχνετε, στη θητεία μας δεν θα βρείτε το παραμικρό μεμπτό, γιατί αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες μας και όλα έχουν τη σφραγίδα του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Όσο και να προσπαθείτε, στο καθρέπτη δεν κολλά η λάσπη σας.

Δεν υπάρχουν ούτε προσλήψεις ημετέρων, ούτε απευθείας αναθέσεις σε «κολλητούς» και συνεργάτες των επιχειρήσεων μας (που δεν έχουμε).

Όσο για τις τηλεφωνικές συνδέσεις και το internet, προφανώς θα σας έχει ενημερώσει ήδη ο Διευθυντής Πληροφορικής ότι η πρώτη εντολή που είχε πάρει το 2015 από τον Δήμαρχο, ήταν να «κόψει» όλες τις συνδέσεις intenet που δεν χρειάζονταν στις υπηρεσίες.

Τώρα για εσάς είναι πολύ πιο εύκολο. Αφού αφαιρείτε παράνομα τους υπολογιστές από τους υπαλλήλους, δεν χρειάζονται και το internet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *