ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αποπλέει αύριο το πλοίο Iris από Κάλυμνο για Turgutreis

Ανακοινώθηκε η δρομολόγηση  του πλοίου  “Iris” που ξεκινά τα ταξίδια του από την Κάλυμνο στο Turgutreis στις 17/06 & 19/06! (Μετά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη)

Αυτό το κομψό και γρήγορο σκάφος προσφέρει μια συναρπαστική και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία. Με μήκος 24 μέτρα και πλάτος 8,5 μέτρα, το «Iris» παρέχει άφθονο χώρο στους επιβάτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το ταξίδι τους.

Το «Iris» έχει χωρητικότητα 154 επιβατών, διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να επιβιβαστούν!Είτε σχεδιάζετε ένα ημερήσιο ταξίδι είτε ένα πιο εκτεταμένο ταξίδι, αυτό το καταμαράν είναι εξοπλισμένο για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Αν και το “Iris” δεν αναφέρει ειδική χωρητικότητα μοτοσυκλετών, προσφέρει άφθονο χώρο στους επιβάτες να φέρουν τα ποδήλατά τους για περιπέτειες.

Με μια αξιοσημείωτη ταχύτητα 27,0 κόμβων, το “Iris” θα σας μεταφέρει γρήγορα στον προορισμό σας.

Για να βελτιώσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία, το “Iris” διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ. Είτε έχετε διάθεση για ένα δροσιστικό ρόφημα είτε για ένα ελαφρύ σνακ, οι παροχές του πλοίου διασφαλίζουν ότι θα περάσετε ευχάριστα σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Η κράτηση των εισιτηρίων για το “Iris” είναι απλή και βολική. Απλώς επισκεφτείτε το Martinos Maritime, όπου μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτό το φανταστικό καταμαράν. Εξερευνήστε το εκπληκτικό Turgutreis απολαμβάνοντας την άνεση του “Iris”.