FEATUREDΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Σ. Αλεξανδρής: Η Εισαγγελία Ρόδου κινήθηκε αστραπιαία στην υπόθεση του γυναικολόγου

Σε ανωμοτί κατάθεση ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου κλήθηκε για τις 29 Οκτωβρίου, ο μαιευτήρας – γυναικολόγος, κατά του οποίου 17 συνολικά γυναίκες, κατέθεσαν μηνύσεις για τα μία σειρά αδικήματα.

Μιλώντας  στο NotosNews και στην «Κόκκινη Γραμμή» ο δικηγόρος 11 εκ των 17 γυναικών, κ. Στέλιος Αλεξανδρής, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ακόμη δεν έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις αλλά… όλα δείχνουν ότι υπάρχει θέμα. Και το κάνει μεγαλύτερο το γεγονός πως πρόκειται για ένα κρατικό θεραπευτήριο δηλαδή στερούσε το δικαίωμα της επιλογής που έχει κάποιος σε έναν ιδιώτη γιατρό. Περιμένω να δω την Ελληνική Δικαιοσύνη, πώς θα υλοποιήσει αυτό το οποίο είναι καταγγελίες».

»Οφείλω να σημειώσω και το γεγονός πως δεν λειτούργησαν κάποιες δικλείδες ασφαλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου –γιατί έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να μην υπάρχουν μηχανισμοί αυτό-προστασίας των ανθρώπων που εργάζονται εκεί μέσα…» ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής.

Μέχρι σήμερα, ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου έχουν καταθέσει 9 μηνύτριες. Να σημειωθεί ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης ενώ ο γνωστός στην Ρόδο, γιατρός, έχει τεθεί σε αναγκαστική άδεια και όχι σε διαθεσιμότητα από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Ο γνωστός δικηγόρος είπε τέλος πως «Η Εισαγγελία Ρόδου κινήθηκε αστραπιαία σε αυτή την υπόθεση αλλά εκτιμώ πως μέσα στους επόμενους ένα – δύο μήνες, θα αρχίσει να αποκρυσταλλώνεται η κατάσταση…»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *