FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΙΔΕΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Φροντιστήρια: ΆΝΟΔΟΣ Ρόδου….30 χρόνια στην εκπαίδευση των παιδιών σας…..

Τα Φροντιστήρια ΆΝΟΔΟΣ Ρόδου, μετά  την εμπιστοσύνη που μας δείξατε για 30 χρόνια στην εκπαίδευση των παιδιών σας΄ είμαστε δίπλα σε κάθε γονιό, κατανοούμε τις ανάγκες του και μειώνουμε τα μηνιαία δίδακτρα, ως ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας για την πανδημία που περνάμε, σε όλες τις τάξεις  Β΄θμιας Εκπαίδευσης και σε όλα τα μαθήματα Γυμνασίου-Λυκείου και Αγγλικών.
   Παραμένουν βέβαια τα αυστηρά ολιγομελή τμήματά μας και έχοντας πάντα τους καλύτερους καθηγητές, θα συνεχίσουμε με ποιότητα, ώστε να πετυχαίνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.
   Κλείστε τώρα ραντεβού στα τηλ. 6981210935 ή 2241028053  να μιλήσουμε για την πρόοδο του παιδιού σας και να ακούσουμε προσεκτικά τις σκέψεις σας, τους προβληματισμούς και τα σχέδια σας για το μέλλον  του.
   Στόχος μας είναι να  πετυχαίνουμε να φτάσουμε τους μαθητές μας στα όρια των δυνατοτήτων τους και να έχουν ανοδική πορεία στις σπουδές και στη ζωή τους. Συνοδοιπόροι  μέχρι τις  Πανελλήνιες, καθοδηγούμε, διαβάζουμε, συμπάσχουμε, αγχωνόμαστε και περηφανευόμαστε μαζί τους.
   Φαίνεται εξάλλου από τους  περισσότερο από 1000  πετυχημένους επιστήμονες και επιχειρηματίες που έχουμε βγάλει στο νησί μας και καμαρώνουμε γι αυτούς.
   Ενημερωθείτε για τα μαθήματά μας, τα τμήματά μας (ιδιαίτερα ή 3 ή 5 ατόμων) τις πολύ καλές τιμές μας, τους έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους καθηγητές  μας και για το Νέο Σύστημα εξετάσεων.
   Κοντά σας με δύο διδακτήρια. Κεντρικό: Εθνικής Αντίστασης 65 (πρώην Άννης Μαρίας)
                                                          Υποκατάστημα: Γεωργίου Παπανδρέου 47 (Ανάληψη)
                                                         ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΔΟΣ  <Η  ΕΞΥΠΝΗ  ΕΠΙΛΟΓΗ>

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *