8ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 8ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. έχει ξεκινήσει. Το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Στέφανος Κυριαζής συναντήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού με τους εκπροσώπους των ομάδων, καθώς επίσης και με τον πρόεδρο του Σ.Δ.Κ.Δ. κ. Άρη Φάκαρο και τον πρόεδρο του Σ.Κ.Κ.Δ. κ. Γιώργο Κατσικανταή. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά, κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των συνθηκών και της διοργάνωσης, που αποτελεί πλέον θεσμό για το νησί της Ρόδου. Για μία ακόμη φορά, το ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ θα αποτελέσει το «επίκεντρο» του μπάσκετ σε ολόκληρο το νησί και δεκάδες αθλητές θα συμμετέχουν στη γιορτή του αθλήματος. Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Στέφανος Κυριαζής αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για το 8ο ανοιχτό τουρνουά, τις λεπτομέρειες που ισχύουν για τη διοργάνωση και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα πάρουν μέρος, κάνοντας γνωστές τις προθέσεις και καταθέτοντας τις προτάσεις του.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνουν δεκτές μέχρι και την προσεχή Παρασκευή 17 Μαΐου και συγκεκριμένα μέχρι τις 20:00 στο «Βενετόκλειο» (για περισσότερες πληροφορίες στον κ. Γιάννη Τσακίρη 6944695156). Η παραλαβή των δελτίων θα ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη 15 Μαΐου. Το 8ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ θα ξεκινήσει ανάλογα με τις συμμετοχές, οπότε και θα γίνει γνωστή η ημερομηνία της κλήρωσης και όλες οι λεπτομέρειες του τουρνουά.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ GO BRAND

Στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Δράσεις προώθησης, υποστήριξης και ενίσχυσης του brand name των επιλέξιμων προϊόντων ή/και υπηρεσιών της

Close