8ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου θα ξεκινήσει το 8ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που θα διοργανώσει και φέτος το καλοκαίρι ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. με τη συμμετοχή 14 ομάδων και 232 αθλητών στο «Βενετόκλειο». Σε καθημερινή βάση (θα οριστούν αγώνες και τα Σάββατα) θα διεξάγονται δύο αγώνες (19:00 και 21:00) και μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, θα διεξαχθούν τα πλέι-οφ ως εξής: Α1-Β4, Α2-Β3, Β2-Α3 και Β1-Α4. Στο φάιναλ-φορ τα ζευγάρια θα έχουν ως εξής:

1)Νικητής Α1/Β4- Νικητής Β2-Α3

2)Νικητής Β1/Α4-Νικητής Α2-Β3

Το πρώτο πρόγραμμα (για τους αγώνες από 3 έως 8 Ιουνίου) θα ανακοινωθεί μέχρι και την προσεχή Πέμπτη από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ενώ οι συμμετέχουσες ομάδες θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους μέχρι την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 8ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, διεξάγεται από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., υπό την αιγίδα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Την καλή και ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά θα ελέγχει η Οργανωτική Επιτροπή  που θα είναι πενταμελής και θα αποτελείται από τους:

1)Κυριαζής Στέφανος (Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Ρ.)

2)Μπαφίτη Ανδριάνα (Πρόεδρος Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.)

3)Τσακίρης Ιωάννης (Γυμναστής Δ.Ο.Π.Α.Ρ.)

4)Φάκαρος Άρης  (Πρόεδρος Σ.Δ.Κ.Δ.)

5)Κατσικανταής Γιώργος (Πρόεδρος Σ.Κ.Κ.Δ.)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΝΙΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σε δήλωσή του, μετά την διεξαγωγή των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την

Close