7 Απρίλη Πανελλήνια Μέρα Δράσης των Υγειονομικών – Παγκόσμια Μέρα Υγείας

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ

Η Ομάδα Γυναικών Ρόδου, μέλος της ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας), στηρίζει τις δράσεις των μάχιμων υγειονομικών στις 7 του Απρίλη, Παγκόσμια Μέρα Υγείας, αλλά και Μέρα Πανελλαδικής Δράσης των υγειονομικών για μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων και του λαού.

Με αφορμή τη συμβολική κινητοποίηση που αποφάσισε και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου της Ρόδου για τις 7 Απρίλη, στις 12μ στην πύλη του Νοσοκομείου, καλούμε τους μικρούς μας φίλους, παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου να τιμήσουν τη μέρα αυτή συμμετέχοντας με όποιον τρόπο θέλουν (μήνυμα βιντεοσκοπημένο, φωτογραφία, ζωγραφική, κείμενο ή ποίημα) στην προσπάθεια να δυναμώσουν οι φωνές που διεκδικούν μέτρα προστασίας για την υγεία του λαού.

Τα υλικά θα παραδοθούν στην Ομάδα Γυναικών, ηλεκτρονικά, στο email oge.rhodos@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα 13 Απρίλη και θα δημοσιευθούν.

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΓΕ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Deutsche Bank: Πώς η Ελλάδα και άλλες μεσογειακές χώρες μπορούν να “σώσουν” τον τουρισμό τους

Της Ελευθερίας Κούρταλη Η πανδημία, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και τα lockdowns οδήγησαν στην κατάρρευση τόσο των εγχώριων όσο και των διασυνοριακών

Close