.

Αεροπορικός Αγώνας στο Αεροδρόμιο Μαριτσών στις  20-21-22 Απριλίου.
Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Αερολέσχη Ρόδου, διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ρόδο αγώνα Rally Flying Γενικής Αεροπορίας .
Το ιστορικό αεροδρόμιο Μαριτσών θα φιλοξενήσει για τρεις ημέρες μια σπουδαία  συνάντηση μονοκινητήριων αεροσκαφών από όλη την Ελλάδα ενώ έχουν προσκληθεί και αθλητές της Κυπριακής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας να συμμετάσχουν.
Η συνάντηση θα ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής 20/04 με τις αφίξεις των αεροσκαφών και την ενημέρωση των πληρωμάτων από την επιτροπή αγώνα.
Το Σάββατο 21/04 θα πραγματοποιηθεί το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όπου κάθε αεροσκάφος , με πλήρωμα δύο πιλότων, θα πετάξει πάνω από καθορισμένη περιοχή του νησιού, έχοντας σαν στόχο την ακρίβεια στην πλοήγηση και την ναυτιλία κατά την πτήση ενώ απαιτείται  και μία προσγείωση ακριβείας κατά την επιστροφή . Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα γίνουν οι απονομές στα πληρώματα που θα επιτύχουνν την καλύτερη βαθμολογία.
Η Κυριακή 22/04 είναι η ημέρα αναχώρησης των αεροσκαφών .
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη στο αεροδρόμιο Μαριτσών το Σάββατο 21/04 από τις 11:00 έως τις 13:00. Οι επισκέπτες θα εισέρχονται οργανωμένα και οδικώς με την συνοδεία μελών της Αερολέσχης .
Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για τους  φίλους της Αεροπορίας  και κυρίως τα νέα παιδιά, να δουν συγκεντρωμένα αεροσκάφη από όλη την Ελλάδα και να γνωρίσουν τους ανθρώπους που τα πετάνε.
Η όλη εκδήλωση είναι ενταγμένη στα πλαίσια μια συνεχής προσπάθειας εδώ και 44 χρόνια, της Αερολέσχης Ρόδου, για προώθηση της Αεροπορικής ιδέας και του Αεραθλητισμού στον τόπο μας ενώ παράλληλα σαν σωματείο θέλει να συμβάλει  στην  ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στην προσέλευση αεροπόρων -επισκεπτών από τον χώρο της Γενικής Αεροπορίας στην Ρόδο και στα Δωδεκάνησα.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
Δήλωση του κ. Χ. Κόκκινου «Η κυβερνητική εξαγγελία για μεταρρύθμιση θα φέρει απορρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Δήλωση του κ. Χ. Κόκκινου για τα αποτελέσματα του κοινού συνεδρίου Κ.Ε.Δ.Ε. - ΕΝ.Π.Ε. και την πρόταση του ΥΠ.ΕΣ. για

Close