600.000 ευρώ για νέο χώρο αθλητισμού στο Χαλάνδρι

Εγκρίθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση η χρηματοδότηση της δημιουργίας αθλητικού χώρου στο οικοδομικό τετράγωνο 1237 που βρίσκεται επί των οδών Ηρακλείτου και Κίρκης του Δήμου Χαλανδρίου. Είχε προηγηθεί η έγκριση της τεχνικής μελέτης από το δημοτικό συμβούλιο και η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Φιλόδημος, ύψους 600.000 ευρώ. «Παρά τις αντιδράσεις μέρους της αντιπολίτευσης ο νέος χώρος αθλητισμού στο Πάτημα σε λίγους μήνες θα γίνει πραγματικότητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος.

Μέριμνα για το περιβάλλον

Πρόκειται, όπως σημειώνεται, για μία έκταση συνολικά 5,5 στρεμμάτων, που προβλέπονται γήπεδα τένις και βόλεϊ, δυνατότητα 5×5 ποδοσφαίρου, διάδρομοι τζόγκινκ και υψηλή φύτευση σε 1.439 τετραγωνικά μέτρα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής Αρχής, χαρακτηριστικό του περιβαλλοντολογικού σχεδιασμού και ευαισθησίας είναι ότι υλοποιείται μόλις το 0.04 της επιτρεπόμενης δόμησης, δηλαδή θα κτισθούν βοηθητικές εγκαταστάσεις μόλις 211 τ.μ. έναντι των 4.195 που επιτρέπει ο σχετικός συντελεστής της περιοχής.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
ΝέαΕλλάδα Ηράκλειο: Μάζεψαν 5 τόνους καπάκια για να αγοράσουν αμαξίδια

Σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα για να αγοράσουν αμαξίδια και να τα δώσουν σε συνανθρώπους τους, που τα έχουν

Close