ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ

«Η αγάπη της Ελευθερίας Φιλιππάκη για τη Ρόδο μας, εκδηλώνεται μέσα από την υπεύθυνη και συνεπή παρουσία της στο τοπικό συμβούλιο Ρόδου, επί δύο θητείες με δημιουργική συμβολή στην προώθηση στόχων, έργων και δράσεων της Δημοτικής Αρχής. Αν και από αντίθετη αυτοδιοικητική παράταξη, μας ενώνει η επόμενη παραγωγική θητεία.

Ελευθερία Φιλιππάκη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος

«Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζώ σε ένα από τα πιό ευλογημένα μέρη του κόσμου. Προσφέρω στα κοινά από πολύ μικρή ηλικία, με επίκεντρο της προσφοράς μου, τον συνάνθρωπό μου και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής του. Δοκίμασα την προσφορά μου και με άλλους Δημάρχους, μέχρι που διαπίστωσα στην πράξη και με απτά αποτελέσματα, την ικανότητα του σημερινού Δημάρχου, Φώτη Χατζηδιάκου να επιλύει προβλήματα, που παρέμεναν άλυτα επί πολλά χρόνια. Δρομολόγησε την υλοποίηση σοβαρών έργων πουν χρονίζουν, για να πάει μπροστά το νησί μας.Γι’αυτό στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, αποφάσισα νηφάλια, να συστρατευθώ μαζί του, για να βοηθήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου, μαζί με άλλους  ικανούς συμπολίτες μου, στο όνειρο όλων των Ροδιτών, να δούμε τον τόπο μας να πηγαίνει μπροστά γιατί το αξίζουμε όλοι μας».

 

Με εκτίμηση,

Ελευθερία Φιλιππάκη

 

Βιογραφικό

Η Ελευθερία Φιλιππάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, κατάγεται απο το Βάτι και τις Καλυθιές. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Φιλιππάκη, απο την Όλυμπο Καρπάθου, Οικονομολόγο και Νομικό, και έχουν δύο παιδιά την Καλλιόπη (Λίνα), Οικονομολόγο Εκπαιδευτικό και τον Γιώργο πτυχιούχο Πληροφορικής και ασκούμενο Δικηγόρο. Η Ρία Φιλιππάκη είναι έμπορος και δραστηριοποιείται στο Φαληράκι Καλυθιών Ρόδου.

 

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019 #FotisChatzidiakos

#RiaFilippaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Κώστα Γιαλλούση

«Συνεχίζοντας την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξής «Ρόδος Αξιών», σήμερα ανακοινώνουμε ένα ακόμα εκλεκτό μέλος της κοινωνίας μας, καταξιωμένο στο

Close