10η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών

Διοργανώνουμε για ακόμη μια χρονιά, τη Γιορτή Παραδοσιακών Χορών που φέτος κλείνει τα 10 χρόνια!
Η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών διοργανώνεται εδώ από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΔΟΠΑΡ, στο πλαίσιο της διεθνούς ημέρας χορού (29 Απριλίου) που καθιερώθηκε από την Unesco. Η γιορτή έχει περιληφθεί επισήμως στις παγκόσμιες εκδηλώσεις της Unesco.

Φέτος θα διοργανώσουμε τη 10η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου ‘Μελίνα Μερκούρη’ το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Ιουνίου. Στη γιορτή θα λάβουν μέρος χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων του νησιού μας καθώς και παροικιακών συλλόγων που εδρεύουν στο νησί μας, τα οποία θα παρουσιάσουν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Επίσης, κοντά μας θα βρίσκονται δύο παιδικά χορευτικά τμήματα από τη Ρουμανία και τη Γεωργία.

Πέρσι στην 9η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών, συγκεντρώθηκαν χρήματα σε κουμπαρά για την ενίσχυση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στόχος μας είναι η εκδήλωση να αποκτήσει και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Παρακαλούμε για την προβολή της εκδήλωσης από σας, μέσω αναρτήσεων, αναφορών και όποιο άλλο πρόσφορο μέσο. Όσον αφορά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, παρακαλούμε για την ενσωμάτωση του σποτ μας στη ροή του προγράμματός σας. Ενημερώστε μας για την επιθυμία σας να είστε χορηγός επικοινωνίας της πιο πάνω εκδήλωσης, ώστε να συμπεριλάβουμε το λογότυπό σας στο έντυπο υλικό.

Με δεδομένη τη μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία μας, ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Διεθνές Φόρουμ Πιάνου Ρόδου και Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου

Για 12η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το Διεθνές Φόρουμ Πιάνου Ρόδου και Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου από τις 2 έως

Close