1η επίσημη παρουσίαση Βερμούτ ”40”ετών της ΚΑΙΡ

Το ιστορικό κτίριο του Ακταίον πλημμύρισε με τα μεθυστικά αρώματα του Vermouth Private Reserve“40”ετών της C.A.I.R το βράδυ της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι με ώριμα αρώματα από μαύρη σοκολάτα, μέλι, βανίλια, βότανα της Ροδίτικης γης και φλούδες εσπεριδοειδών, συνοδεία των γευστικών προτάσεων της κουζίνας του Amalfi social lounge bar σε μία όμορφη εκδήλωση που επιμελήθηκε η εταιρεία Beyond Group.


Δοκιμάστηκε μόνο του, αναδεικνύοντας τα πολύπλοκα αρώματα της πλούσιας ωριμότητας του ενώ παρουσιάστηκε και σε cocktail όπου ο στιβαρός οινικός του χαρακτήρας συνδυάστηκε πετυχημένα με ποιοτικά ποτά.


Το Vermouth Private Reserve “40”ετών αναβιώνοντας την τέχνη των αρωματισμένων οίνων που παράγονται με παραδοσιακές συνταγές έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την επετειακή χρονιά των 90 χρόνων C.A.I.R.
To ιδανικό ποτό για να γιορτάσετε με τους αγαπημένους σας τα Χριστούγεννα!

1928 – 2018 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΡ… 90 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

Απάντηση

Read previous post:
Χριστουγεννιάτικη γιορτή στους μαθητές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων

Εν όψει των Χριστουγέννων μέσα σε κλίμα αγάπης, συνεισφοράς  και αλληλεγγύης η κα Άννα Ζωάννου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και  το

Close