FEATUREDΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο όμιλος Γερονικόλα στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Kαι με τα δύο ξενοδοχεία του πέντε αστέρων Olympic Palace στην Ιξιά και Porto Angeli στα Στεγνά μετέχει στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ο όμιλος Γερονικόλα.

«Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Ευθύνης να κρατηθεί η οικονομία της χώρας ζωντανή παρά τις αντίξοες διεθνείς συνθήκες και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται ή θα δοκιμαστούν άμεσα. Η ψυχή των επιχειρήσεών μας είναι ο άνθρωπος. Όλοι αυτοί που εργάζονται προκειμένου να αντικατοπτρίζεται το καλύτερο πρόσωπο της χώρας στους επισκέπτες μας. Αλλά και η ίδια η κοινωνία που άμεσα ή έμμεσα είναι συνοδοιπόρος σε αυτή μας την προσπάθεια» επισημαίνεται από την εταιρεία.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ομίλου αναφέρονται τα ακόλουθα:

Στα ξενοδοχεία του Ομίλου Γερονικόλα, στο Olympic Palace στην Ιξιά και στο Porto Angeli στα Στεγνά, φιλοξενούμε κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες δίνοντάς τους μια μοναδική εμπειρία διακοπών που αντικατοπτρίζει τις αξίες με τις οποίες πορεύθηκαν οι πρωτοπόροι του τουρισμού του τόπου μας, μεταξύ των οποίων και ο Τζακ Γερονικόλας, ιδρυτής του Ομίλου μας.

Απαρέγκλιτοι σε αυτές τις αξίες, τούτη την ώρα που όλος ο κόσμος και ιδιαίτερα η χώρα μας δοκιμάζονται από τις συνέπειες της παγκόσμιας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες από την εθνική προσπάθεια για τη στήριξη του Τουρισμού.

Έτσι συμμετέχουμε και με τα δύο πέντε αστέρων ξενοδοχεία μας στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας να απολαύσουν την ίδια εμπειρία διακοπών που παρέχουμε σε κανονικές συνθήκες στους διεθνείς επισκέπτες μας.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Ευθύνης να κρατηθεί η οικονομία της χώρας ζωντανή παρά τις αντίξοες διεθνείς συνθήκες και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται ή θα δοκιμαστούν άμεσα. Η ψυχή των επιχειρήσεών μας είναι ο άνθρωπος. Όλοι αυτοί που εργάζονται προκειμένου να αντικατοπτρίζεται το καλύτερο πρόσωπο της χώρας στους επισκέπτες μας. Αλλά και η ίδια η κοινωνία που άμεσα ή έμμεσα είναι συνοδοιπόρος σε αυτή μας την προσπάθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *