FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Με αξιοπρέπεια και σθένος ο Αστυνομικός Διευθυντής Μιχάλης Καληωράκης εκτελεί τα καθήκοντα του

“Διατρανώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι, βρισκόμαστε στο πλευρό του Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικού Διευθυντή Μιχαήλ Καληωράκη, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια για την αποφασιστικότητα που επέδειξε στεκόμενος στο ύψος των περιστάσεων για άλλη μια φορά, εφαρμόζοντας το νόμο, επιτελώντας με σθένος και αξιοπρέπεια τα καθήκοντα που του ‘χει αναθέσει η ηγεσία του Σώματος της Αστυνομίας”

Auτο υπογραμμίζει μεταξύ άλλων με ανακοίνωση της η Ενωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου με αφορμή την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου που στρέφεται κατά του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μιχάλη Καληωράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ‘Ένωσης Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου

Δελτίο Τύπου, που έχει αναρτηθεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, από εταιρεία παροχής υπηρεσιών και διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων το οποίο στοχοποιεί τον Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ως Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου απαξιούμε να το σχολιάσουμε.

Προφανώς η εν λόγω εταιρεία, εθελοτυφλώντας και παραβλέποντας τη νομιμότητα στο βωμό του κέρδους, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε άλλους και υποτιμώντας τη νοημοσύνη της κοινωνίας.

Διατρανώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι, βρισκόμαστε στο πλευρό του Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικού Διευθυντή Μιχαήλ Καληωράκη, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια για την αποφασιστικότητα που επέδειξε στεκόμενος στο ύψος των περιστάσεων για άλλη μια φορά, εφαρμόζοντας το νόμο, επιτελώντας με σθένος και αξιοπρέπεια τα καθήκοντα που του ‘χει αναθέσει η ηγεσία του Σώματος της Αστυνομίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *