FEATUREDΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Κοντά στους ακρίτες σε Λέβιθα, Κίναρο και Κάλυμνο ο Χρήστος Ευστρατίου!

Σε περιοδεία συμβολικού και ουσιαστικού χαρακτήρα προχώρησε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, σε ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του τα Λέβιθα, όπου συναντήθηκε με την οικογένεια Καμπόσου και συνομίλησε μαζί τους και για τη ζωή στο νησί, λίγο πριν την έλευση του χειμώνα. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την Κίναρο και συναντήθηκε με τη μόνη κάτοικο του νησιού, την κυρία Ειρήνη.

Σκοπός της περιοδείας του Αντιπεριφερειάρχη ήταν να συναντήσει από κοντά τους ακρίτες και να συζητήσει για τις ανάγκες τους, για όλα τα ζητήματα που έχει χειριστεί η Περιφέρεια, αλλά και τι χρειάζεται ακόμη να γίνει, που θα κάνει τη ζωή τους ασφαλέστερη και ευκολότερη. “Είμαστε εδώ για να πούμε στους κατοίκους του Αιγαίου, που φυλάνε Θερμοπύλες, ότι αντλούμε από τη δύναμή τους αλλά και ότι η Περιφέρεια είναι δίπλα τους στο τόσο σημαντικό έργο που προσφέρουν στην πατρίδα”.

Κατά την επιστροφή, επισκέφθηκε την Κάλυμνο και συμμετείχε σε εκδήλωση της Περιφέρειας και του Επαρχείου Καλύμνου, που πραγματοποίησε μαζί με το 3ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Καλύμνου για τη συγκέντρωση εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο θα διανεμηθεί στα σχολεία μικρότερων νησιών του Επαρχείου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *