FEATUREDΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση του υπουργού Ναυτιλιας Γ. Πλακιωτάκη για τα διαπόντια νησιά

Mε αφορμή τις επισκέψεις τις οποίες πραγματοποίησε από το Καστελόριζο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τα διαπόντια νησιά:

Με επισκέψεις μου από το Καστελόριζο έως την Κέρκυρα, την Ερεικούσα και τους Οθωνούς  διαπιστώνω καθημερινά ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος υπηρετούν με απόλυτη επάρκεια το διπλό και κρίσιμο ρόλο τους.

Αφενός την προστασία των θαλάσσιων συνόρων μας, δρώντας ημέρα και νύχτα με αποφασιστικότητα άλλα και απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Αφετέρου, με την παρουσία τους σε λιμάνια και πλοία ελέγχουν την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της πανδημίας.

Από τους Ωθωνούς δύο μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια, θέλω να διαβεβαιώσω ότι το Λιμενικό Σώμα συνεχίζει με αμείωτη ένταση να κάνει όλα όσα πρέπει ώστε να κερδίσουμε και τη μάχη της φύλαξης των θαλάσσιων συνόρων μας, αλλά και τη μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *