FEATUREDΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Αλληλομηνύθηκαν Γιώργος Χατζημάρκος και Τώνης Μαρτίνης για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Αλληλλομηνύθηκαν  τελικά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Sky και της ιστοσελίδας skyrodos.gr κ. Τώνης  Μαρτίνης, για την υπόθεση που αφορά  την ακύρωση της συναυλίας του γνωστού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο .

Εκτενή αναφορά στο θέμα αυτό έκανε σε συνέντευξή τύπου σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημαρκος υπογραμμίζοντας πως το θέμα αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ενώ εκτιμά πως η ανοχή του έχει εκληφθεί ως αδυναμία.

Από την πλευρά του ο κ. Τώνης Μαρτίνης κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ  δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του, αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την οποία ζητά τη διερεύνηση της υπόθεσης της συναυλίας Ρέμου με την καταγγελία για παρέμβαση υπευθύνων της δημόσιας διοίκησης, αλλαγής αποφάσεων και κανόνων για την Δημόσια Υγεία.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, προέβη σήμερα το πρωί στην κατάθεση μήνυσης κατά του ραδιοφωνικού παραγωγού, Τώνη Μαρτίνη, του Ρ/Σ SKY RODOS και της ιστοσελίδας www.skyrodos.gr, ιδιοκτησίας του.

Η μήνυση έρχεται ως αποτέλεσμα μιας σειράς συκοφαντικών αναφορών στη διάρκεια ραδιοφωνικών εκπομπών και των αντίστοιχων δημοσιευμάτων στην παραπάνω ιστοσελίδα, με αποκορύφωμα το δημοσίευμα με τίτλο “Περιφερειάρχης και Δήμαρχος εναντίον του Αστυνομικού Διευθυντή για τη συναυλία του Ρέμου”, στις 8/8 2020, όπου ψευδώς αναφέρθηκε ως “είδηση” ότι “ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Ρόδου, έφτασαν στο σημείο να έρθουν σε φραστική κόντρα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δωδεκανήσου, Μιχάλη Καληωράκη, ο οποίος φαίνεται να χτύπησε με δύναμη το χέρι του σε γραφείο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με κάταγμα στο Νοσοκομείο”.

Το εν λόγω, καθόλα ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μετά από μια μακρά σειρά ψευδών, συκοφαντικών και υβριστικών αναφορών και δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Περιφερειάρχη,  από τον συγκεκριμένο ραδιοφωνικό παραγωγό και τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας του, που πλήττουν κατά συρροή τόσο την προσωπικότητα του ιδίου του Γιώργου Χατζημάρκου,, όσο και τον θεσμό τον οποίον εκπροσωπεί.

Η κατάθεση μήνυσης εκ μέρους του Περιφερειάρχη, αποτελεί μονόδρομο σε αυτή την συνεχιζόμενη πρακτική, η οποία έχει λάβει διαστάσεις εκστρατείας, και παραβιάζει κατάφωρα τα όρια της ελευθερίας του Τύπου. Ταυτόχρονα, αποτελεί χρέος ηθικό απέναντι στο θεσμό που ο Περιφερειάρχης υπηρετεί, υλοποιώντας λαϊκή εντολή.

Επί τη ευκαιρία, όσον αφορά τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, υιοθετώντας άκριτα το επίμαχο συκοφαντικό δημοσίευμα, τους απευθύνουμε το ερώτημα αν θεωρούν ότι η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ψεύδεται.  Θα περιμένουμε να τους δούμε και στο ρόλο των μαρτύρων υπεράσπισης του Τώνη Μαρτίνη – με τον οποίον άλλωστε συνεργάστηκαν και προεκλογικά, στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 – και αναμένουμε την απάντησή τους την οποίαν ελπίζουμε να δώσουν, με την ίδια προθυμία που υιοθέτησαν τη συκοφαντία.

Για την υποβολή της μήνυσης, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Είναι γνωστή η φράση πως η συκοφαντία είναι η δύναμη των δειλών. Δύναμη πού γίνεται ακόμη ισχυρότερη όταν γίνεται και λαθρεπιβάτης στο όχημα της δημοσιογραφίας και της ελευθεροτυπίας.

Προσέξτε δεν μιλώ για την έκφραση κριτικής ακόμα και της πιο ανελέητης ή και άδικης. 

Μιλώ για τη συνειδητή ψευδολογία την αισχρή λασπολογία και την κατασυκοφάντηση, για τη σχεδιασμένη παραχάραξη της αλήθειας και την πλαστογράφηση της πραγματικότητας. 

Μιλώ για την “σκηνοθετημένη κατασκευή σχεδόν γεγονότων” με σκοπό τον πολιτικό εκβιασμό και την εξυπηρέτηση σκοτεινών επιδιώξεών. 

Όπως πολύ σωστά σημειώνει ο Αριστοτέλης, η μοχθηρία και η αδικία υπάρχουν από πρόθεση και Όχι κατά λάθος. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζω αυτή τη δηλητηριώδη τακτική από ένα πρόσωπο που θέλει να ονομάζεται δημοσιογράφος, ενώ δεν είναι τίποτε άλλο από παραγωγός και προαγωγός αισχρών ψεμάτων. 

Η ανοχή μου φαίνεται πώς εκλήφθηκε ως αδυναμία. 

Αυτή η περίοδος σήμερα λαμβάνει τέλος και το λόγο πλέον αναλαμβάνει η δικαιοσύνη. 

Εκεί που θα φωτιστεί η αλήθεια και θα λογοδοτήσουν οι συκοφάντες. 

Οι πειρατές των δημοσίων συχνοτήτων θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους”

 

Η απάντηση του κ. Τώνη Μαρτίνη  ιδιοκτήτη του Sky  και του Skyrodos.gr

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε σήμερα ο Τώνης Μαρτίνης κατά του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

Παράλληλα απέστειλε δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του, αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την οποία ζητά τη διερεύνηση της υπόθεσης της συναυλίας Ρέμου με την καταγγελία για παρέμβαση υπευθύνων της δημόσιας διοίκησης, αλλαγής αποφάσεων και κανόνων για την Δημόσια Υγεία.”

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *