Όχι για τις ανεμογεννήτριες στην Τήνο λέει η “Λαϊκή Συσπείρωση”

Κριτική στην κυβέρνηση από την παράταξη «Λαική Συσπείρωση» για την κατασκευή ανεμογεννητριών στην Τήνο.Η παράταξη καταδικάζει τις ενέργειες που έχουν γίνει και την αποστολή αστυνομικών δυνάμεων στο νησί.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση επιχειρεί με μεταφορά αστυνομικών δυνάμεων να καταστείλει την αντίσταση των κατοίκων της Τήνου στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στο νησί.

Ο καταστροφικός κατήφορος για το περιβάλλον και την οικονομία των νησιών στις Κυκλάδες δημιουργήθηκε βήμα – βήμα από όλους τους κυβερνώντες μέχρι σήμερα. Συνεπείς στις δεσμεύσεις προς την ΕΕ, αλλά και προς ημεδαπούς και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τη βία και τη καταστολή.

Ο λαός της Τήνου αντιστέκεται σταθερά,  αποφασισμένος να προστατέψει το περιβάλλον του τόπου του και την ίδια την ζωή του!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου είναι στο πλευρό του!

Καταδικάζουμε τη κυβέρνηση για τη καταστολή και τη τρομοκρατία που εξαπολύει εναντίον του Τηνιακού λαού για να κάμψει τις δίκαιες αντιδράσεις του. Να αποσύρει τώρα τις αστυνομικές δυνάμεις και να κάνει δεκτά τα αιτήματα των κατοίκων της Τήνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στηρίζουν τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Και οι εργαζόμενοι  της ΔΕΗ  θα λάβουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαίου στην πλατεία

Close