Χ. Ευστρατίου: «Κύριοι, της Συμμαχίας, σταθείτε επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Οι νησιώτες μας εμπιστεύθηκαν και σας εμπιστεύθηκαν, όχι για να είμαστε απόντες στα δύσκολα».

Απάντηση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστου Ευστρατίου, σε δελτίο Τύπου της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου σχετικά με τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής:

«Σε μια ακατανόητη προσπάθεια απόκτησης φτηνής δημοσιότητας εν μέσω κρίσης, η Περιφερειακή παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ εξέδωσε σήμερα Δελτίο Τύπου με το οποίο το μόνο που βρήκε να πει για μια συνεδρίαση, καθόλα νόμιμη και απόλυτα σύμφωνη με τις υποδείξεις των αρμόδιων φορέων, στην οποία πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για την στήριξη των δομών υγείας μέσω της αγοράς εξοπλισμού για τα Νοσοκομεία μας, ήταν ότι αυτή δεν έγινε με Skype. Γιατί, με τηλεδιάσκεψη, έγινε !

Κύριοι της Συμμαχίας, οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για να χάνουμε χρόνο απαντώντας σας, αλλά ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται να παρουσιάζετε την εμμονή σας στην δημιουργία προβλημάτων και εντυπώσεων ως πολιτική παρέμβαση.

Πρώτον : Καθολική απαγόρευση μετακινήσεων δεν υπάρχει, και βέβαια ο όποιος περιορισμός υπάρχει αναφέρεται σε άσκοπες μετακινήσεις και δεν αφορά τις Περιφερειακές αρχές της χώρας που ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ από τον νόμο να λειτουργούν για να αντιμετωπίσουν τα τόσα και μεγάλα ζητήματα της περιόδου.

Δεύτερον : Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζετε την λειτουργία της Περιφερειακής αρχής ως παραβίαση της ατομικής ευθύνης ενός εκάστου, αφού όπως προείπαμε η δική μας ατομική και συλλογική ευθύνη είναι η συνεχής και αδιάλειπτη λειτουργία.

Τρίτον : Οι αλλεπάλληλες οχλήσεις, στις οποίες αναφέρεστε, αποδεικνύει ότι δεν σέβεστε τον φόρτο των υπηρεσιών και συνεχίζετε να βομβαρδίζετε με αιτήματα, που παρ´όλα αυτά απαντήθηκαν.

Ευτυχώς, ένα μέλος της παράταξής σας, συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, κανονικά στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και απέδειξε ότι δεν έχουν όλοι έλλειψη αντίληψης της κρισιμότητας των καταστάσεων που βιώνουμε».

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Γ. Χατζημάρκος: «Θα μείνουμε στην πρώτη γραμμή σε αυτόν τον ευγενή αγώνα για την ανθρώπινη ζωή».

Συνεδρίασε στις  23 Μαρτίου, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τακτική συνεδρίαση με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης. Με

Close