Χλοοτάπητας και ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο της Διμυλιάς

Θα διατεθούν 325.000 ευρώ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζοντας το ενδιαφέρον και τη συμβολή της στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των γηπέδων και των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα διαθέσει το ποσό των 325.000 ευρώ για την τοποθέτηση χλοοτάπητα και την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Διμυλιάς ικανοποιώντας ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων Διμυλιάς και Ελεούσας.
Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου συνάντηση του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Διμυλιάς Ελεούσας Νίκου Σαρούκου με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο με την συμμετοχή του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χρήστου Ευστρατίου και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Δωδεκανήσου στον τομέα του Αθλητισμού κ. Νίκου Νικολή.
Ο κ. Χατζημάρκος ανταποκρινόμενος στο αίτημα του κ. Σαρούκου έδωσε εντολή στον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Νικολή να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες της τοποθέτησης χλοοτάπητα στο γήπεδο Διμυλιάς και της εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού συνολικού προϋπολογισμού 325.000 ευρώ.
Οι δύο αυτές παρεμβάσεις θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία του γηπέδου της Διμυλιάς προκειμένου αυτό να δοθεί σε χρήση στη νεολαία των δύο Κοινοτήτων Διμυλιάς και Ελεούσας και της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου « Ατρόμητος». Ο κ. Σαρούκος ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την απόφασή του να ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των δύο κοινοτήτων το οποίο μέχρι σήμερα παρέμενε άλυτο.

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Υπογράφτηκε χτες η εργολαβική σύμβαση καθαίρεσης της κατεστραμμένης γέφυρας “Μάκαρη”

Πυρετώδεις διαδικασίες για την κατασκευή νέας και ασφαλούς γέφυρας Υπογράφτηκε χτες από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και

Close