Υπόθεση βιασμού ενώπιον του Μικτού Ορκωτού

Μια υπόθεση βιασμού θα απασχολήσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου την 9η Μαρτίου 2020.
Κατηγορούμενος είναι ένας Αλβανός, που φέρεται ότι την 14η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 03.30 πλησίον του καταστήματος “tony ‘ s cuisine” επιτέθηκε σε μια Αγγλίδα κι αφού έσφιξε με τα χέρια του το σώμα της, την έσπρωξε σε μία γωνία και άρχισε να τη χαϊδεύει σε ολόκληρο το σώμα και στο στήθος.
Ακολούθως προσπάθησε να της αφαιρέσει τα ρούχα με σκοπό την επίτευξη εξώγαμης συνουσίας και την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του, παρά τη θέλησή της.
Η πράξη του όμως δεν ολοκληρώθηκε διότι η Αγγλίδα κατάφερε, μετά από πάλη, να του ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια, φοβούμενος δε να μη γίνει αντιληπτός, τράπηκε σε φυγή.
Ο ίδιος την 19η Σεπτεμβρίου 2013 και περί ώρα 04.00 πλησίον του μπαρ «cross roads» επιτέθηκε σε άλλη Αγγλίδα. Βγάζοντας έξω από το παντελόνι του το γεννητικό του μόριο φέρεται να την άρπαξε από το λαιμό ακινητοποιώντας την, να την έσπρωξε σε ένα τοίχο και να κατέβασε τη φούστα της με σκοπό την επίτευξη εξώγαμης συνουσίας.
Η πράξη του όμως δεν ολοκληρώθηκε, διότι η Αγγλίδα κατάφερε να του ξεφύγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Live από τη Βουλή η συζήτηση για τα εργασιακά -Μετωπική σύγκρουση πολιτικών αρχηγών

blob:https://parltv.live.grnet.gr/4965bd40-58a0-48de-92c1-975072c809c2 Στην ολομέλεια της Βουλής πραγματοποιείται συζήτηση κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα

Close