Υποψήφιος του Συνδυασμού “Με Δύναμη για τη Ρόδο” ο Κωνσταντίνος Συρτσάκος του Παύλου

Κωνσταντίνος Συρτσάκος του Παύλου Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων «Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” θέλω να αποδείξω ότι όταν υπάρχει ένας επικεφαλής με όραμα, όπως ο Αντώνης Καμπουράκης, πλαισιωμένος από ανθρώπους με ιδέες και διάθεση προσφοράς, τότε η Ρόδος μπορεί να γίνει όπως ονειρευόμαστε.»

Βιογραφικό

Ο Κώστας Συρτσάκος γεννήθηκε στις Καλυθιές Ρόδου το 1982. Γονείς του είναι η Πελαγία & ο Παύλος και αδερφή του η Αναστασία. Απασχολείται σε όμιλο Τουριστικών Επιχειρήσεων με αντικείμενο τη διαδικτυακή παρουσία και το ηλεκτρονικό marketing της εταιρείας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ ολοκλήρωσε και το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών “eBusiness Management” του University of Warwick.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων Δήμου Καλλιθέας από το 2007 έως το 2011, ενώ το διάστημα 2011-2015 διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου της Δ.Κ. Καλυθιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Υποψήφιος του Συνδυασμού “Με Δύναμη για τη Ρόδο ο “Αντώνιος Σιγανός του Κωνσταντίνου

Αντώνιος Σιγανός του Κωνσταντίνου Ελεύθερος Επαγγελματίας (Τραγουδιστής) «Το κίνητρο μου είναι να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώσαμε, που ζούμε και

Close