Υποψήφια του Συνδυασμού “Με Δύναμη για τη Ρόδο” η Αικατερίνη Κούρου

Αικατερίνη Κούρου του Ελευθερίου Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

«Στόχος μου είναι να μετέχω έμπρακτα και ενεργά στη βελτίωση του τόπου μας με τρόπο σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό. Η Ρόδος θα πρέπει να γίνει στολίδι για τους κατοίκους της, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους πόλους τουριστικής έλξης. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο».

Βιογραφικό

H Αικατερίνη Κούρου του Ελευθερίου και της Αγγερούλας, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1984. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον τομέα του Εργατικού, Φορολογικού και Αστικού Δικαίου. Ασκεί το επάγγελμα της από τις 5-8-2009 ως ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 31, στη Ρόδο.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πόλεως Ρόδου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου) κατά τη

χρονικές περιόδους 2013-2016 και 2016-2018. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου Ρόταρακτ Ρόδου (Όμιλος επαγγελματικού/φιλανθρωπικού σκοπού) τη χρονιά 2015-2016, στον οποίο παραμένει ενεργό μέλος μέχρι και σήμερα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου (Ε.Α.Ν.Δι.Ρ.) και διετέλεσε μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής αυτής.

Απάντηση

Read previous post:
Υποψήφιος του Συνδυασμού “Με Δύναμη για τη Ρόδο” ο Κωνσταντίνος Συρτσάκος του Παύλου

Κωνσταντίνος Συρτσάκος του Παύλου Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων «Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”

Close