Τρόφιμα σε κοινωφελή ιδρύματα αντί για δαπάνες για τις προεκλογικές ομιλίες από το Χ. Κόκκινο και τα στελέχη της «Πνοής Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κι επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» Χαράλαμπος Κόκκινος, ενημερώνει ότι τα στελέχη του συνδυασμού αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να διατεθούν τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά που θα δαπανούσαν για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Σύρο και Ρόδο σε τρόφιμα που θα προσφερθούν σε ιδρύματα κοινωνικής μέριμνας στις αντίστοιχες πόλεις των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος και τα στελέχη του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με πολιτικό πολιτισμό ενημέρωσαν τους πολίτες για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του συνδυασμού τους και με σεμνότητα και υπευθυνότητα θα ολοκληρώσουν την προεκλογική εκστρατεία.

Τέλος επισημαίνει ακόμα ότι ΔΕΝ έλαβε θετική απάντηση από τους συνυποψηφίους του στη δημόσια πρότασή του να πραγματοποιηθεί τηλεοπτικός διάλογος (debate) προς καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Στην Α2 και επίσημα ο Ολυμπιακός

Ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στην Α2. Όπως αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής οι «ερυθρόλευκοι», που δεν εμφανίστηκαν στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι απέναντι στον

Close