Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων δεν σχετίζεται με τις κινητοποιήσεις της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων σε Ξενοδοχεία και Επισιτισμό

Το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, ύστερα από λανθασμένη εντύπωση που δημιουργήθηκε στους εργαζομένους του κλάδου, θέλει να ενημερώσει ότι το Σωματείο μας δεν σχετίζεται με την διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί αύριο 1η Ιουλίου, για τα Δημοτικά τέλη.  Η συγκεκριμένη κινητοποίηση έχει οργανωθεί από την επιτροπή αγώνα εργαζομένων σε ξενοδοχεία και επισιτισμό.

Ούτε η Διοίκηση του Σωματείου μας αλλά ούτε και η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου σχετίζονται με την εν λόγω επιτροπή, η οποία εξυπηρετεί κομματικά συμφέροντα του ΚΚΕ. Οι νεόκοποι συνδικαλιστές, της προαναφερόμενης επιτροπής, πέρα από τις διασπαστικές κινητοποιήσεις  που οργανώνουν,  σκοπεύουν να δημιουργήσουν και πρόβλημα στη δράση  του Σωματείου μας, δημιουργώντας όμως παράλληλα και πρόβλημα στους εργαζόμενους που ανυπομονούν να λάβουν το πόσο των 534€ ώστε να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειες τους. Δηλώνουμε, ότι μοναδικός σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ να παίξει διάφορα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των συναδέλφων.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας δηλώνει ότι η 1η Ιουλίου αποτελεί την αρχή μιας δύσκολης εβδομάδας, αφού 1-7 Ιουλίου θα υποβάλλονται οι Υπεύθυνες δηλώσεις των συναδέλφων στο ΕΡΓΑΝΗ». Το Σωματείο μας από αύριο νωρίς το πρωί και καθημερινά έως την 7η Ιουλίου (συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου), ώρες 09:00-17:00, θα είναι ανοικτό, με επιτελείο στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι συνάδελφοι.

Το Σωματείο από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων και είναι αποφασισμένο να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην μείνει κανένας συνάδελφος χωρίς την υπεύθυνη δήλωση του «ΕΡΓΑΝΗ» που εξασφαλίζει την λήψη αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Αντώνης Καμπουράκης:«Στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής δεν κάνουμε εκπτώσεις»

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχιας Γιώργο Σταμάτη είχε σήμερα στο γραφείο του ο

Close