Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου μετά την καθαίρεση Ψαρομπά

Την καθαίρεση του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου Αναστάσιου Ψαρομπά αποφάσισε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου μετά από έκτακτη συνεδρίαση.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο αναφέρει τα εξής:

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου με αφορμή την απρεπή τοποθέτηση του Αντιπρόεδρου μας κ. Ψαρομπά Αναστασίου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) σήμερα 21/01/2021 συνήθλε σε έκτακτη συνεδρίαση.

Κατά την συνεδρίαση το ΔΣ καταδίκασε ομοφώνα την συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία θεώρει άκρως προσβλητική και λανθασμένη. Τέτοιου είδους τοποθετήσεις κρίνονται και θα κρίνονται απαράδεκτες και καταδικαστέες από οποιονδήποτε και αν προέρχονται. Ο κ. Ψαρομπάς θα καθαιρεθεί από την θέση του Αντιπρόεδρου. Για την διαγραφή του, βάση του καταστατικού του Σωματείου, πρέπει να παρθεί απόφαση από την Γενική Συνέλευση ως ανώτερο όργανο.

Το Σωματείο δεν μπορεί να ελέγχει τις προσωπικές απόψεις και αναρτήσεις του κάθε μέλους του και φυσικά υπόλογος και υπεύθυνος της οποιασδήποτε ανάρτησης είναι αυτός που την αναρτά. Το Σωματείο, παρότι δεν ευθύνεται για αυτή την ανάρτηση ζητά συγνώμη από όλους και όλες, που προσεβλήθησαν.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου σήμερα 21/01/2021 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τον ανασχηματισμός του Διοικητικού Συμβούλιου. Με τον ανασχηματισμό ορίζονται:

1. Πρόεδρος Σταμούλης Αθανάσιος

2. Αντιπρόεδρος Σκαλτσάς Φώτιος

3. Γεν. Γραμματέας Καντής Γεώργιος

4. Αναπλ/τής Γεν. Γραμματέας Κακούλης Τσαμπίκος

5. Ταμίας Χατζηχριστοδούλου Βασίλειος

6. Αναπλ/της Ταμίας Ζαϊρης Σάββας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Ερντογάν: Αποκάλυψη – «βόμβα»! Αυτοί θα τον «καθαρίσουν» – Πλησιάζει το τέλος του «σουλτάνου»

Βασίλης Σκουλαράκος Ο άλλοτε κορυφαίος Τούρκους υπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου προειδοποιεί τον Ερντογάν για νέο πραξικόπημα και αφήνει να εννοηθεί ότι

Close