Το Ε.Κ.Ρ στηρίζει τις επαναλαμβανόμενες48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της EUROMEDICA

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου δηλώνει την στήριξή της στις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, που προκήρυξε το Σωματείο των Εργαζομένων της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Α.Ε. EUROMEDICA.

Το Ε.Κ.Ρ και το Σωματείο αγωνίζονται εδώ και καιρό για να δοθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, που διεκδικούν :

 

  1. ΑΜΕΣΗ πρόσληψη έμπειρου προσωπικού – με προτεραιότητα την στελέχωση του Λογιστηρίου και της Νοσηλευτικής υπηρεσίας της εταιρείας.
  1. ΑΜΕΣΗ καταβολή μιας μισθοδοσίας και επιπλέον εξόφληση όλων των οφειλόμενων των εργαζομένων(μισθοδοσία επιδόματα και δώρα έως και 13 μήνες).
  1. Αναβάθμιση εξοπλισμού κλινικής για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

 

Καλούμε τους μετόχους και τη Διοίκηση της Euromedica να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να καταβάλουν άμεσα τα δεδουλευμένα που τους οφείλουν και να ικανοποιήσουν τα  θεσμικά αιτήματα του Σωματείου, όπως αυτά αναφέρονται στις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του Σωματείου.

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής μας να σταθούν δίπλα στους συναδέλφους μας και να στηρίξουν  τον αγώνα τους.

 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!!!

 

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Συνάντηση Περιφερειάρχη Γ.Χατζημάρκου με σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑΜΕΑ

Ο ιστορικός Σύνδεσμος προτίθεται να δημιουργήσει στη Ρόδο δομές φιλοξενίας και περίθαλψης ατόμων με νοητική υστέρηση Συνάντηση με εκπροσώπους του

Close