Τουρίστες από το Ισραήλ και στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ζητά ο Χ. Κόκκινος

Με αφορμή το” άνοιγμα “της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ στην Αθήνα,την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης που  φιλοξενούν ήδη πολίτες του και με δεδομένο την δύσκολη τουριστική περίοδο που βιώνουν τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες η παράταξη Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου ζητά να γίνουν οι δέουσες ενέργειες από όσους ασχολούνται με τον τομέα.

Αναλυτικά  στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
Όλους εκείνους που κατέχουν θέσεις ευθύνης  ( κυβερνητικά στελέχη και αυτοδιοικητικοί παράγοντες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους Δήμους των νησιών μας )να επιδιώξουν το άμεσο” άνοιγμα” και για το Νότιο Αιγαίο για την υποδοχή τουριστών από το Ισραήλ.Θυμίζουμε ότι έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα καθ εφέτος  για τουριστική προβολή των νησιών μας στο Ισραήλ και οι πολίτες του αγαπούν την Ελλάδα και τα νησιά της και την επιλέγουν ως τουριστικό προορισμό με μεγάλη επισκεψιμότητα -όλα τα προηγούμενα χρόνια- σε Ρόδο , Κω, Μύκονο,Θήρα και σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα νησια του Νοτίου Αιγαίου. Επίσης υπήρχαν απευθείας πτήσεις από το Ισραήλ για τη Ρόδο και αλλά νησιά της περιοχής μας.
Οι ενέργειες πρέπει να είναι άμεσες και συντονισμένες διότι η τουριστική περίοδο που διανύουμε είναι κρίσιμη και μικρότερη σε χρονική διαρκεια και σε προσέλευση τουριστών.

Χαράλαμπος Κόκκινος /”Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου “- Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Έχουν δοθεί πάνω από 1,5 δισ. ευρώ σε 1,9 εκατ. εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες λέει ο υπουργός Εργασίας

Στις πληρωμές που έχουν γίνει από το υπουργείο Εργασίας με στόχο την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω

Close