Τήλος: Η ελληνική υποψηφιότητα για τα ευρωπαϊκά βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2019

Στο Ελσίνκι 25-27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Ευρωπαϊκών Βραβείων Προώθησης της Επιχειρηματικότητας και από την χώρα μας συμμετείχε ο Δήμος Τήλου με το έργο TILOS project.

Ο Δήμος πήρε μέρος στον διαγωνισμό της 5ης κατηγορίας με τίτλο «Υποστήριξη της Ανάπτυξης των Πράσινων Αγορών και της Αποδοτικής Χρήσης των Πόρων» και κέρδισε το πρώτο Βραβείο το οποίο παρέλαβε αντιπροσωπεία της Ελλάδας από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατά την βράβευση διαβάστηκε το παρακάτω μήνυμα εκ μέρους της Δημάρχου Τήλου κας Καμμά Μαρίας :

«Για όσους δεν είστε εξοικειωμένοι με την Τήλο, είναι ένα πολύ μικρό νησί στο νοτιοανατολικό τμήμα του Αιγαίου Πελάγους στην Ελλάδα, με 500 κατοίκους να ζουν ειρηνικά, να αγκαλιάζουν τη φύση και να εργάζονται μαζί κάτω από ισχυρούς δεσμούς της κοινότητας.

Είμαστε υπερήφανοι για το ευρωπαϊκό βραβείο προώθησης των επιχειρήσεων, το οποίο αποτελεί μια ακόμη αναγνώριση για τα επιτεύγματα του νησιού μας στον τομέα της καθαρής ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Τήλος και οι κάτοικοί της παραμένουν πιστοί στο όραμα της αειφόρου ανάπτυξης για το νησί, καλωσορίζοντας την καινοτομία και παράγουν εμπνευσμένα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πλέον ευάλωτων νησιωτικών περιοχών στην Ευρώπη.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Ρόδος: Οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε δικυκλιστή και τον εγκατέλειψε

Μεγάλη έρευνα σε εξέλιξη από την αστυνομία Οδηγό δικύκλου παρέσυρε και τραυμάτισε εγκαταλείποντάς τον στον δρόμο, άγνωστος οδηγός χθες λίγο

Close