Σύσκεψη για τα Island Games στο ΔΟΠΑΡ

 

 

 

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, που αναθέτει στο ΔΟΠΑΡ τη διαχείριση της συμμετοχής του νησιού μας στον νησιωτικό αθλητικό θεσμό International Island Games Association (IIGA) και ύστερα την συμμετοχή του μέλους του ΔΟΠΑΡ κ. Τάκη Μιχαηλίδη στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του θεσμού στο Γιβραλτάρ, όπου θα πραγματοποιηθούν οι 18οι αγώνες σε λιγότερο από ένα χρόνο (6-12 Ιουλίου 2019), ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής, προκειμένου να πετύχει την  καλύτερη και έγκαιρη προετοιμασία της συμμετοχής και την άμεση ανταπόκριση στις προθεσμίες που διέπουν τη διοργάνωση, για τις απαραίτητες δηλώσεις, καλεί σε ενημερωτική σύσκεψη τους εκπροσώπους των αθλημάτων που προβλέπεται να συμμετάσχουν στους αγώνες, την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00 στα γραφεία του ΔΟΠΑΡ.

 

-Το περιεχόμενο της σύσκεψης, θα είναι:

 

α) Ενημέρωση από τον πρόεδρο για τη σημασία, το πλαίσιο και τις προϋποθέσεις της συμμετοχής των αθλημάτων στην αποστολή, όπως και καθορισμός του πλαισίου συνεργασίας του ΔΟΠΑΡ.

β) Ενημέρωση για τις εγκαταστάσεις των αθλημάτων, τη διαμονή, τη διατροφή  και τις εσωτερικές μετακινήσεις.

 

Προβλέπεται να σχηματιστεί μια αξιοπρεπής και ουσιαστική αποστολή, στο μέτρο του δυνατού, με περισσότερα ατομικά αθλήματα, για να περιοριστεί ο συνολικός αριθμός των αθλητών.

 

Τα αθλήματα που προβλέπεται να λάβουν μέρος απο το νησί μας, είναι: Στίβος, Μπάσκετ, Μπιτς Βόλεϊ, Ποδηλασία, Τζούντο, Ιστιοπλοΐα, Σκοποβολή, Σκουός, Κολύμβηση, Μπόουλινγκ, Πινκ πονκ, Τρίαθλο και Τένις.

 

Με προθεσμία την 1η Σεπτεμβρίου 2018, πρέπει να υποδειχθεί άμεσα στους διοργανωτές ο χώρος διαμονής της αποστολής και ο αριθμός των κλινών.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
Το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. στους γονείς να μην παρουσιάζουν τους αστυνομικούς σαν “μπαμπούλες” στα παιδιά τους

Με ένα ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο, η Ελληνική Αστυνομία διευκρινίζει στους γονείς μικρών –κυρίως- παιδιών το ρόλο των αστυνομικών και τον

Close