Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας για δημοσίευμα: Ένα ακόμη “λαμπρό” δείγμα ευτελισμού της δημοσιογραφίας από τη Ροδιακή

Πιστή στην τακτική που επέλεξε, των fake news, της παραποίησης των γεγονότων και της παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης

Διαστάσεις φρενίτιδας έχει πάρει πια η αγωνία της εφημερίδας ‘ΡΟΔΙΑΚΗ”, να πλήξει την Περιφερειακή Αρχή, να απαξιώσει και να εξαφανίσει τον έργο της.

Πιστή στην τακτική που επέλεξε, την τακτική των fake news, της παραποίησης των γεγονότων και της παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης, έδωσε χθες ένα ακόμη “λαμπρό” δείγμα ευτελισμού της δημοσιογραφίας.

Λίγες ώρες αφότου από τον Δήμο Νισύρου αλλά και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοινώθηκε η δημοπράτηση από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του έργου της ύδρευσης των οικισμών Εμπορειού και Νικειών Νισύρου, η “έγκριτος” εφημερίδα υποστηρίζει σε τίτλο της ότι ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε από τον Δήμου Νισύρου!

Αυτό, δε, είναι σαφές και στο κείμενο του Δελτίου Τύπου που ο Δήμος Νισύρου έδωσε στην δημοσιότητα και στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα!

Αποκρύπτεται πλήρως στο σχετικό δημοσίευμα, ότι τι έργο ανέλαβε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να το εντάξει στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ να το υλοποιήσει και να το παραδώσει έτοιμο προς λειτουργία στον Δήμο Νισύρου, στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της Περιφέρειας προς τους μικρούς νησιωτικούς δήμους.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό δείγμα της “ποιότητας” της ενημέρωσης που το συγκεκριμένο μέσο παρέχει στους αναγνώστες του.

Ούτε και αυτό το κρούσμα παραπληροφόρησης αποτελεί έκπληξη. Όταν η ανάγκη να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα και σκοπιμότητες, λίγες μόνο μέρες πριν από τις εκλογές, υπαγορεύει τέτοιες μεθόδους, είναι βέβαιο ότι η εν λόγω εφημερίδα, δεν έχει πιάσει ακόμη πάτο. Έχει και πιο κάτω από δω και περιμένουμε να δούμε πόσο ακόμη απέχει ο πάτος τους.

Μπροστά σε τέτοια δείγματα δημοσιογραφικής γραφής, μόνο θλίψη για την κατάντια και τον ξεπεσμό τους.

 

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Υψηλό στη Ρόδο το επίπεδο παροχής τουριστικών υπηρεσιών

Πηγή:www.dimokratiki.gr Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η 6η ημερίδα ποιότητας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στο ξενοδοχείο “Sentido Apollo Blue” με

Close