Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστικοί υπάλληλοι

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Ρόδου οι οποίοι αποφάσισαν τη συνέχιση των δίωρων αποχών από τα καθήκοντά τους έως και τις 22 Φεβρουαρίου.

Η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ρόδου στις 7 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με αυτή, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται δίωρες διακοπές εργασίας από τις 11 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2019 των δικαστικών υπαλλήλων των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων του νησιού μας και από τη μία έως τις τρεις το μεσημέρι, μέχρις ότου δοθεί λύση στα ανυπέρβλητα προβλήματα εργασίας που προκύπτουν από την υποστελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται πως η κινητοποίηση αυτή ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου με αντίστοιχη ομόφωνη απόφαση που είχε ληφθεί από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων, ενώ τη νέα απόφαση που έλαβαν, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται έως και το τέλος μήνα.

ΠΗΓΗ: ΡΟΔΙΑΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου

Στο νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε χθες το βράδυ,  ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα χθες το

Close