Συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου με ΕΚΡ και Σωματείο Ξενοδ/λων

Με ανακοίνωση ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης τονίζει:

Στην σημερινή συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτη Εγγλέζο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Αθανάσιο Σταμούλη, τον Αντιπρόεδρο του Φώτη Σκάλτσα, και τον Διευθυντή της Επιθεώρησης Εργασίας Γιώργο Στάθη, ενημερώθηκα εκτενώς για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους στους τομείς του τουρισμού και του επισιτισμού.

Οι εκπρόσωποί τους ζήτησαν την παρέμβασή μου προς τους εργοδότες για την καταβολή των επιδομάτων και των δώρων στους εργαζομένους.

Άμεσα θα υπάρξει παρέμβασή μου και προς τον Υπουργό Εργασίας προκειμένου να περάσει η τροπολογία για την εξάλειψη της ποσόστωσης του 75%, που θα ανοίξει τον δρόμο για να ενταχθούν στα επιδόματα και οι εργαζόμενοι στα τουριστικά πρακτορεία και στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Με τους κοινωνικούς μας εταίρους συμφωνήσαμε να είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία προκειμένου από κοινού, να επιλύουμε τα προβλήματα των εργαζομένων της Ρόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Παρεμβάσεις καθαρισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου σε Κάρπαθο και Κάσο, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τις αποφάσεις ανάθεσης των έργων Στο πλαίσιο των προληπτικών παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο των νησιών, η Περιφέρεια

Close