Συμπλοκή στα παλιά σφαγεία για τον έλεγχο της …δομής

Συμπλοκή σήμερα    το απόγευμα στο κτίριο των παλαιών σφαγείων στην οδό Αυστραλίας όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.

Για άγνωστους λόγους δύο ομάδες μεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους.Χρησιμοποίησαν πέτρες ξύλα και ότι άλλο είχαν πρόχειρο στον καυγά. Στην συμπλοκή δεν συμμετείχαν όλοι οι πρόσφυγες και  μετανάστες που ζουν στη δομή.

Υπήρξαν και κάποιοι που τρομοκρατήθηκαν, από τη άγρια συμπλοκή και τηλεφωνούσαν συνεχώς στον κ. Ντίνο Μαντικό που εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τον πρώην δήμαρχο Ρόδου  κ. Σάββα Καραγιάννη στηρίζουν τη δομή. Με τις συνεχείς κλήσεις οι μετανάστες ζητούσαν από τον κ. Μαντικό να δώσει εκείνος λύση.

΄Όπως έγινε γνωστό η συμπλοκή σημειώθηκε για τον έλεγχο της δομής από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που ζουν εκεί.

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα κλήθηκε η αστυνομία . Στους αστυνομικούς που μετέβησαν στα παλιά σφαγεία οι μετανάστες είπαν ότι ήθελαν να υποβάλλουν μηνύσεις, σε εκείνους με τους οποίους διαφωνούσαν για τους χώρους. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και μηνύσεις δεν υπεβλήθησαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Οι υβριδικές νέου τύπου απειλές, θα στραφούν εναντίον της Τουρκίας

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας διοχετεύει τη συσσωρευμένη πίεση που έχει «με ενέργειες που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι υψηλού συμβολισμού,

Close