Συλλυπητήριο μήνυμα του Φ.Χατζηδιάκου στην οικογένεια του εκλιπόντος Θ.Βασιλάκη

 

Αποχαιρετούμεστο μακρινό του ταξίδι, τον Θεόδωρο Βασιλάκη, πρόεδρο της αεροπορικής εταιρείας «Aegean Airlines», μια εξέχουσα ηγετική επιχειρηματική προσωπικότητα της Ελλάδας με διεθνή ακτινοβολία.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης, υπήρξε ένα αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, που ταύτισε τις επιχειρηματικές του προοπτικές με το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας, μεταφέροντας το όνομα και την ιστορία της Ελλάδας, του Αιγαίου σε όλο τον κόσμο.

Ταεγγενή ηγετικά χαρακτηριστικά του και οι αξίες, που πρέσβευε υπήρξαν τα στοιχεία εκείνα, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή επιχειρηματική του δραστηριότητα και στην οικονομική ανάπτυξη των εταιρειών του.

   Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να τιμήσουμε τον Θεόδωρο Βασιλάκη σε μια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ως μια ξεχωριστή και αξιοθαύμαστη προσωπικότητα και να αναφερθούμε στα πολλά και σημαντικά επιτεύγματα του, που με υπομονή και επιμονή, έκτισε και δημιούργησε και που μετέτρεπε σε εθνική αποστολή.Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Θεόδωρος Βασιλάκης είχε αναπτύξει σπουδαία φιλανθρωπική δράση και γίνεται διαχρονικό παράδειγμααγώνα, επιτυχίας, δημιουργίας και δράσης.

Σήμερα, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλα τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

 

Please follow and like us:
onpost_follow 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
1η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λύκειο Αρχαγγέλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο χώρο του Λυκείου Αρχαγγέλου, εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου

Close