Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Γιάννη Περδικάρη

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο του Γιάννη Περδικάρη ο τεως βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης αναφέρει τα ακόλουθα:

Αποχαιρετήσαμε  έναν σύντροφό και συνοδοιπόρο για πολλά χρόνια. Ο Γιάννης Περδικάρης προέρχεται από τα σπλάχνα της εργατικής τάξης, σμιλεμένος με τους αγώνες, τους πόθους και τις αγωνίες του λαού μας. Παιδί φτωχής οικογένειας αποτέλεσε σ’ όλη την πορεία της ζωής του έναν έντιμο αγωνιστή, έναν σταθερό υπερασπιστή των ιδεών του και έναν συνεπή με τις αρχές του άνθρωπο. Όσοι τον γνωρίσαμε θα θυμόμαστε την καλοσύνη του, την ευγένεια του μα και την διαλεκτική Μαρξιστική οργάνωση της σκέψης του με τα οποία υπερασπιζόταν τις ιδέες του κομμουνισμού. Ποτέ συγκρουσιακός, ποτέ πολωτικός, αυτά ήταν στοιχεία που έσβηναν με το χαμόγελο του. Εκφράζοντας τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, τους εύχομαι να βρουν δύναμη να αντέξουν την απώλεια του αγαπημένου τους Γιάννη και στους συντρόφους του να έχουν παράδειγμα πάντα τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Συλλυπητήριο μήνυμα του Βασίλη Υψηλάντη για τον θάνατο του Γιάννη Περδικάρη

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, Κοσμήτορας Α της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

Close