Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο των δύο εργαζομένων στην Τήνο από την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, συγκλονισμένο από τη θλιβερή είδηση της απώλειας δυο εργαζομένων της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Τήνου, εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στους οικείους των Γιάννη Κορινθίου και Δημήτρη Ταράση, στους δημότες της πανέμορφης Τήνου και το δημοτικό συμβούλιο Τήνου.

 

Η απώλεια των δυο εργαζομένων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών της Τήνου, προστίθεται στον θλιβερό κατάλογο εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πληρώνουν ακόμη και με τη ζωή τους, την άσκηση υπηρεσίας τους και φανερώνει την  αντιξοότητα των συνθηκών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  και τον δύσκολο αγώνα που κάνουμε όλοι μας για να σταθούμε στο ύψος του καθήκοντος και των υποχρεώσεων μας.

 

 

Για την Π.Ε.Δ.Ν.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
ΝΟΔΕ ” Να αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις ευθύνες του για την απαράδεκτη κατάσταση στην αστυνομία της Κω “

Οι βαρύτατες καταγγελίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου επιβεβαιώνουνδυστυχώς τα όσα κατά καιρούς υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, ότι δηλαδή η Ελλάδα θυμίζει μιαανοχύρωτη χώρα και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών να έχει διασαλευθεί επικίνδυνα από τιςπαραλείψεις των κυβερνώντων. ΟΙ Αστυνομικοί της Κω, σε έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, περιγράφουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού από τηνέλλειψη χρηματοδότησης αλλά κυρίως από την έλλειψη ευθύνης του υπουργείου προστασίας του Πολίτη προς τους κατοίκους του νησιού αλλά και στον τουρισμό της χώρας που κινδυνεύει με αυτά τα καμώματατους να τιναχθεί στον αέρα... Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από την κυβερνητική ανευθυνότητα... Τα περιπολικά που είναι καθηλωμέναεδώ και μήνες λόγω οφειλών προς τα συνεργεία, τη διακοπή χορήγησης καυσίμων λόγων οφειλών προςτο πρατήριο από το οποίο προμηθεύεται η αστυνομία, τη μείωση των μεταγωγών λόγω οφειλών προς ταταξιδιωτικά γραφεία, τη διακοπή τροφοδοσίας των κρατουμένων λόγω οφειλών προς τα εστιατόρια πουτους σίτιζαν λόγω οφειλών πάνω από διετία, τη μη ενίσχυση με προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιώντου νησιού ενώ έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα η τουριστική κίνηση... Την ίδια ώρα, όπως καταγγέλλουν οι Αστυνομικοί της Κω, στο Hot Spot του νησιού όλα εξελίσσονταικανονικά, τόσο στις πληρωμές όσο και στην στελέχωση του... Εύλογα τα ερωτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κω: Υπάρχει τελικά πλεόνασμα; Πως δίδονται μερίσματα; Πως γίνονται φορολοταρίες όταν δε μπορούν να πληρωθούν οι τρέχουσες και πάγιες ανάγκες τωνΥπηρεσιών σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, συντήρηση-επισκευή αυτού και μετακινήσεις προσωπικού; Τις απαντήσεις τις γνωρίζουμε καλά όπως και ο ελληνικός λαός που έπαψε προ πολλού να πιστεύει ταψέματα που τους σερβίρουν οι συγκυβερνώντας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης που δενθα αργεί, θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει. Καλούμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον πολυπράγμονα κύριο Τόσκα έστω και τώρα νααναλάβει τις ευθύνες του και να εγγυηθεί με πράξεις την εύρυθμη λειτουργία των ΑστυνομικώνΥπηρεσιών της Κω. Σε διαφορετική περίπτωση, για ότι προκύψει θα φέρει ακέραια την ευθύνη.

Close