Συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Tην  αμέριστη συμπαράσταση στον λαό  του Λιβάνου ο οποίος δοκιμάζεται εκφράζει η νεολαία Ρόδου του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώσε πως ξεκινάει από αύριο Τετάρτη 19 Αυγούστου  τη συγκέντρωση  ειδών πρώτης ανάγκης τροφίμων και φαρμάκων  μέχρι και τη Δευτέρα  24 Αυγούστου. Η συγκέντρωση  θα γίνεται από τις  9:00 έως τις 11:00 το πρωί και από τις 16:00 έως 21:00 το απόγευμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Εθνικής Αντίστασης και Λάρνακας 5, 1ος όροφος ( πάνω από τον Κωτσόβολο).

Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Στην Βυρηττό του Λιβάνου εξελίσσεται μια τραγωδία. Πέρα από τις οικονομικές  επιπτώσεις της πανδημίας, την ανεργία και την ακραία φτώχεια που μεγάλο μέρος του πληθυσμού αντιμετωπίζει, ο Λιβανέζικος λαός δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες από μια μεγάλη ανθρωπιστική καταστροφή με νεκρούς και τραυματίες.

Δεκάδες οι νεκροί και χιλιάδες οι τραυματίες, καθώς και οι εγκλωβισμένοι ακόμα κάτω από τα συντρίμμια, από την έκρηξη που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/8 στο λιμάνι της πόλης, σε αποθήκη όπου φυλασσόταν, μεγάλη ποσότητα νιτρικού αμμωνίου.

Με τις έρευνες να συνεχίζονται αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός των θυμάτων.Τα βίντεο από την έκρηξη που κάνουν τον γύρω του κόσμου, αποδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής και της ανθρωπιστικής τραγωδίας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Λιβανέζικο λαό ο οποίος καλείται τώρα να αγωνιστεί για να υπερβεί αυτή την καταστροφή.

Δείχνουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας συλλέγοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα την Τετάρτη 19/8/20 έως την Δευτέρα 24/8/20 από τις 9:00 έως τις 11:00 το πρωί και από τις 16:00 έως 21:00 το απόγευμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Εθνικής Αντίστασης και Λάρνακας 5, 1ος όροφος ( πάνω από τον Κωτσόβολο).Τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Πολλαπλές παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά

49 συνολικά παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου έγιναν σήμερα από τουρκικά μαχητικά, ελικόπτερα και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου. Οι 42 σημειώθηκαν

Close