ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : ‘’ Νέος Οργανισμός Τουριστικής Προβολής με τη συμμετοχή όλων και όχι μιας ολιγαρχίας. Ενώνουμε όλους τους επαγγελματίες και τους φορείς του τουρισμού σε μια νέα προσπάθεια.’’

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο, αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει πρόγραμμα και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Παρουσιάσαμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον τουρισμό με μεγάλες αλλαγές και ανατροπές. Μία από αυτές είναι η δημιουργία Νέου Οργανισμού για την Προβολή της Ρόδου.  Ο Νέος Οργανισμός είναι απαραίτητος από τη στιγμή που κάποιοι μετέτρεψαν τον ΟΠΡΟΤΟΥΡ σε πεδίο αντιπαράθεσης και σύγκρουσης και τον κατέστησαν ανενεργό.

Η τουριστική προβολή  της Ρόδου δεν είναι άσκηση προσωπικών στρατηγικών, δεν είναι υπόθεση ενός κλάδου, είναι υπόθεση όλων μας.
Τα οφέλη από την τουριστική προβολή πρέπει να πηγαίνουν σε όλους τους επαγγελματίες. Αλλά πρέπει όλοι να είναι και να αισθάνονται συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια.
Η δική μου δέσμευση είναι ότι ο Δήμος θα αναλάβει πρωτοβουλία για να ενώσει όλες τις δυνάμεις και τους φορείς του τουρισμού σε μια ενιαία και συλλογική προσπάθεια προβολής του τουρισμού μας.

Μιλάμε για έναν Οργανισμό Διαχείρισης Προορισμού με τη μορφή αναπτυξιακής εταιρείας με σύγχρονο management , επαγγελματικό σχεδιασμό , στοχευμένη στρατηγική  προβολής και διαφήμισης . Στο Νέο Οργανισμό θα συμμετέχουν όλοι.

Αυτό το οποίο προτείνουμε είναι ένας Οργανισμός Διαχείρισης Προορισμού που ήδη έχει δημιουργηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και είναι πολύ σημαντικό ότι μέσα από αυτό το νέο φορέα θα αξιοποιήσουμε σύγχρονα εργαλεία διαδικτυακής προβολής και μάρκετινγκ. Γιατί τουριστική προβολή δεν είναι μόνο η παρουσία στις εκθέσεις όταν σε λίγο διάστημα όλοι θα κλείνουν τις διακοπές τους ηλεκτρονικά και μέσα από το διαδίκτυο.

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ανατρέπει το σημερινό, ανύπαρκτο μοντέλο τουριστικής προβολής που το καθοδηγούν οι λίγοι.

Η Ρόδος πρέπει να βγει στο φως της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Αντώνης Καμπουράκης: Καλωσορίζω τον Γιώργο Πατσάη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”

Ο Αντώνης Καμπουράκης για την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατσαή δήλωσε τα ακόλουθα: “Καλωσορίζω τον Γιώργο Πατσαή, έναν επιτυχημένο επαγγελματία, που

Close