Στο BBC World News μίλησε για τον τουρισμό ο Άρης Σουλούνιας!

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BBC World News (με εκατομμύρια τηλεθεατές) αμέσως μετά την ανακοίνωση των κυβερνητικών εξαγγελιών, για το άνοιγμα της χώρας μας στον Τουρισμό παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Άρης Σουλούνιας.

«Το μήνυμα το οποίο βγαίνει με τόσα εκατομμύρια τηλεθεατών είναι ότι χαιρετίζουμε το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, αλλά παράλληλα θα πρέπει να υπάρξει η ασφάλεια που ζητούν οι ταξιδιώτες για να επισκεφθούν την Ελλάδα. Πόσο ασφαλής είναι η χώρα, τι θα συμβεί εάν προκύψει κρούσμα και πως θα το αντιμετωπίσουμε, αν θα γίνονται tests, πότε θα ανοίξουν τα αεροδρόμια… Γενικότερα θα πρέπει να υπάρξει η ασφάλεια για να πάρει ο ταξιδιώτης το αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας”,  τόνισε ο Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ.

Σε νέες βάσεις ο ΠΡΟΤΟΥΡ αλλιώς…

Σε δηλώσεις του σε τοπικό επίπεδο ο κ. Σουλούνιας αναφέρθηκε στην επανασύσταση του ΠΡΟΤΟΥΡ με αφορμή την Γενική Συνέλευση  χθες και τόνισε  ότι ο οργανισμός πρέπει να επανέλθει μεν αλλά σε νέες βάσεις με τη χρηματοδότηση που πρέπει  και πολιτική που θα αφορά πραγματικά τη Ρόδο και τους επιχειρηματίες του τομέα.

Μόνο με αυτή την προϋπόθεση θα μπορεί να είναι ένα ισχυρό  και  αποτελεσματικό εργαλείο στον τομέα της προβολής. Τόνισε  πως δεν θα πρέπει να επαναληφθούν οι τακτικές του παρελθόντος για τον οργανισμό γιατί τότε δεν θα έχει αξία η όλη προσπάθεια.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Aναφορά από το Νεκτάριο Σαντορινιό για τα προβλήματα των οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Αναφορά κατέθεσε, προς τους Υπουργούς Εργασίας και Τουρισμού, ο Νεκτάριος Σαντορινιός, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των

Close