Στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.-E.P.P.) ο Χαράλαμπος Κόκκινος, ως μέλος της Εθνικής μας Αντιπροσωπείας

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου-Π.Ε. Ρόδου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου», συμμετείχε ως μέλος της Εθνικής μας Αντιπροσωπείας, στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.-E.P.P.) που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ, πρωτεύουσα της Κροατίας, στις 20 & 21 Νοεμβρίου 2019, παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη, υπουργών, ευρωβουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και των υπολοίπων κομμάτων, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Υπήρξε αναφορά από τα μέλη της εθνικής μας αντιπροσωπίας, για τα μεγάλα γεωπολιτικά ζητήματα, που απασχολούν την περιοχή μας, με ιδιαίτερη αναφορά στο προσφυγικό-μεταναστευτικό και την πορεία της χώρας μας και την επιστροφή στην κανονικότητα, μετά την πρόσφατη κυβερνητική αλλαγή.
Επισημάνθηκε, η ανάγκη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης των λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η καλλιέργεια του ευρωπαϊκού ιδεώδους, όπως άλλωστε, τόνιζε και ο τίτλος της συνάντησης: «Η Ευρώπη είναι η πόλη μου, η περιφέρεια μου, η χώρα μου, ο τόπος που ζω».

Για την «Πνοή Δημιουργίας
Νοτίου Αιγαίου»
Χαράλαμπος Κόκκινος
Περιφερειακός Σύμβουλος
Νοτίου Αιγαίου-Αντιπρόεδρος
Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Απάντηση

Read previous post:
Εκείνο που σίγουρα δεν καμουφλάρεται, είναι η δολιότητα και η εμπάθεια της Συμμαχίας

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε Δελτίο Τύπου της παράταξης Γλυνού Εκείνο που σίγουρα δεν καμουφλάρεται, είναι

Close