Στη Λέρο ο Πάνος Καμμένος ο Αρχηγός του ΓΕΝ και ο Αρχηγός του ΓΕΣ

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Καμμένο και τους Αρχηγούς του ΓΕΝ κο Νικόλαο Τσούνη και Αρχηγό του ΓΕΣ κο Αλκιβιάδη Στεφανή, υποδέχτηκε στη Λέρο ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, κατά την επίσκεψη τους, στο νησί μας.
Ο Υπουργός και η συνοδεία του, επισκέφθηκαν το 588 Τάγμα Εθνοφυλακής και την Υ. Ν. Τ. Ε. Λ και κατόπιν αναχώρησαν για Φαρμακονήσι. Ο Δήμαρχος Λέρου μετά την ομιλία του Υπουργού, στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, οπλίτες που υπηρετούν στο 588 ΤΕ και Εθνοφύλακες, προσέφερε αναμνηστικό καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της Λέρου, καλωσορίζοντας τον Υπουργό και τους Αρχηγούς στο νησί μας, τονίζοντας στον Κο Υπουργό την άψογη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον κύριο Ταξίαρχο, τον Φρούραρχο και τον Διοικητή του 588 ΤΕ και συνεχάρη τους Εθνοφύλακες και τους στρατεύσιμους για το υψηλό φρόνημα που τους διακρίνει.
Επίσης ο Δήμαρχος, ζήτησε από τον Κο Υπουργό και τον Αρχηγό του ΓΕΝ, να επισπευσθούν οι διαδικασίες υλοποίησης της μελέτης που έχει εκπονηθεί από το ΓΕΝ για το καταδυτικό πάρκο Ναυτικής και Ιστορικής μνήμης – Υποβρύχιο Μνημείο Α/Τ Βασίλισσα Όλγα και υπολοίπων θέσεων ναυαγίων στην περιοχή της Λέρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Επίσκεψη Δημήτρη Γάκη και Ανδρέα Μιχαηλίδη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την Κάσο και τα Ψαρά

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου οι βουλευτές Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης και Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης. Στη

Close